3.6
Všechny ingredience vložíme do hrnečku a přivedeme k varu. Těsně před varem odstavíme, dáme do mixéru a 3 minuty… více o Šlehačka z mléka
Dáme svařit 2/3 mléka, nejprve osolíme (díky tomu by se nám omáčka neměla později srazit) a dáme kopr. Ve zbylém mléce… více o Koprová omáčka od maminky
Z oleje a polohrubé mouky uděláme zásmažku a necháme ji vychladnout. Přidáme větší část kopru. Zalijeme vodou a… více o Babiččina koprová omáčka
Buchta šup šup patří mezi ty nejjednodušší a nejvděčnější domácí moučníky, které si můžete… Celý článek
Listové těsto je oblíbené nejen pro svou jemnost, lehkost a dokonalou máslovou chuť, ale… Celý článek
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Hermelín rozkrojíme podélně na dvě kolečka a namáčíme do těstíčka z hladké mouky, kečupu a vody. Vody a mouky asi jako… více o Hermelín v kečupovém těstíčku
Máslo s medem, cukrem a mlékem rozpusťte ve vodní lázni. Vyndejte z vodní lázně a přidejte vejce s octem. Dobře… více o Medovník pro každého
Očištěnou mrkev a celer nastrouháme na nudličky, přidáme na drobné kostičky nakrájenou cibuli, vložíme na máslo a… více o Selská polévka
Z droždí, části cukru a vlahého mléka připravíme kvásek. Mouku, sůl, oba cukry, vejce, teplé mléko, kvásek a rozpuštěné… více o Slovenské buchtičky
Rohlíky podélně rozkrojíme, měkkou část vydlabeme. Na náplň prolisujeme tvaroh (nebo použijeme jemný), vejce,… více o Tvarohové rohlíky
Připravíme si těstíčko: 100 ml vody smícháme s hladkou moukou, přidáme mletou papriku, koření a česnek. Krůtí prsa… více o Krůtí kapsa s překvapením
Smažíme na drobno nakrájenou cibuli do sklovata, přidáme česnek, ochutíme podravkou, spaříme rajčata, nakrajíme a… více o Bezmasé špagety
Z mouky, moučkového cukru, vajec, rumu a másla rychle vypracujeme hladké těsto. Těsto rozpůlíme a do jedné poloviny… více o Dvoubarevné cukroví
Krkovici vložíme do zapékací mísy, pekáčku s víkem či remosky. Osolíme, opepříme, ze všech stran pomažeme česnekem,… více o Pečená krkovice v česnekové krustě
Ke změklému máslu přidáme cukr, žloutky a utřeme do pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh, který spolu s prosátou moukou a… více o Nugátové řezy
Sekaná: všechny ingredience(kromě oleje) na sekanou dáme do mísy a důkladně promícháme. Z vytvořené směsi uděláme šišku… více o Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou sekanou
1. Připravte si zálivku. Všechny přísady kromě šalotky dejte do sklenice se šroubovacím uzávěrem a dobře protřepejte.… více o Salát s avokádem a hořčičnou zálivkou