3.6
Všechny ingredience vložíme do hrnečku a přivedeme k varu. Těsně před varem odstavíme, dáme do mixéru a 3 minuty… více o Šlehačka z mléka
Dáme svařit 2/3 mléka, nejprve osolíme (díky tomu by se nám omáčka neměla později srazit) a dáme kopr. Ve zbylém mléce… více o Koprová omáčka od maminky
Z oleje a polohrubé mouky uděláme zásmažku a necháme ji vychladnout. Přidáme větší část kopru. Zalijeme vodou a… více o Babiččina koprová omáčka
Lucie Charvátová začínala jako výtvarnice, ale podařilo se jí něco neuvěřitelného. Díky… Celý článek
Vepřové maso se u nás těší obrovské oblibě. Správně připravené pečené vepřové chce svůj čas, a… Celý článek
Sychravý podzim se čím dál víc hlásí o slovo. I když občas sluníčko ještě příjemně hřeje, ve… Celý článek
Nechte se unést na vlně úžasných dezertů provoněných margotkou, jejíž chuti propadly od roku… Celý článek
Fazolky a brokolici uvaříme v páře (ne doměkka - musí zůstat křupavé), ostatní zleninu nakrájíme, pórek nasekáme na… více o Drsňácká mísa
Brambory jemně nastrouháme, vodu slijeme, přidáme vejce, utřený česnek a mouku, pepř, majoránku a dle chuti osolíme.… více o Zapečený bramborák se zelím
Švestky do pekáče, dát do trouby nejdřív na 250, pak na míň. Pozor ať se nepřipaluje vršek - míchat. Rozmixovat,… více o Švestková povidla bez míchání
Z ingrediencí si smícháme těsto.Pečeme při 180 °C asi 20 min.Krém zamícháme a po vychladnuťí potřeme krémem,polejeme… více o Řez zvaný orgasmus
Nastrouhejte okurky, posypte je úměrným množstvím soli. Poté je něchte chvíli odstát (cca 10 min), aby z nich vytekla… více o Tzatziky od Natalky
Kachní stehna - pečená 1. Kachní stehna očistíme, opláchneme, osušíme a osolíme. Dáme do pekáčku, posypeme bylinkou… více o Konfitovaná kachní stehna s červeným zelím a bramborovými noky
Všechny přísady dobře prošleháme a těsto vlejeme do vymazané bábovkové formy. Pokud chceme bábovku mramorovou,… více o Hrnková bábovka s olejem
Dozlatova opečeme cibuli a celé cibulky, přidáme předvařené brambory, osolíme a opepříme, orestujeme a zalijeme bílým… více o Lyonské brambory
TĚSTO NA TORTILLY 1. Dáme si mouku do mísy, vložíme vodu, sádlo a sůl. 2. Zaděláme těsto a smažíme na teflonové pánvi… více o Tortilly s kuřecím masem
Mléko, hořčici, sůl, pepř a citronovou šťávu vložíme do vyšší nádobky a ponorným mixerem začneme mixovat. Postupně… více o Domácí majonéza bez vajec
Cukr na mírném ohni zkaramelizujeme, přidáme salko, povaříme a odstavíme z ohně. Přidáme posekané máslo, burizony a… více o Burizonové kuličky
Dáme do většího hrnce olivový olej, cibuli nakrájíme najemno a dáme do hrnce, počkáme, dokud cibulka nezesklovatí a… více o Spaghetti Bolognese