
3
- špagety uvaříme - cibuli nakrájíme na kostičky - osmažíme na tuku dozlatova - přidáme maso, rajčatový protlak a… více o Boloňské špagety
Na rozehřátém tuku necháme zrůžovět nasekanou cibuli, přidáme na proužky nakrájené papriky a rajčata. Dusíme, dokud… více o Domácí boloňské špagety
Oloupeme 4 rajčata a nakrájíme je na malé kousky. Nadrobno nasekáme cibulku, kterou dáme zpěnit na pánev a připravíme… více o Boloňské špagety extra
Jablečný závin neboli štrúdl je taková typická podzimní rychlovka, kterou všichni milujeme.… Celý článek
Šípky nejsou jenom krásnou přírodní dekorací, která na podzim lemuje polní a lesní cesty… Celý článek
Nic naplat, tuk je nositelem chuti, a proto krkovice patří k nejlepšímu vepřovému masu. Navíc… Celý článek
Vinobraní je v plném proudu a s ním i ochutnávky vína a burčáku. Výroba vína je poměrně… Celý článek
Tuk utřeme s polovinou cukru a žloutky do pěny. Přidáme střídavě jogurt a mouku s práškem do pečiva, zamícháme rum,… více o Holandský ovocný chlebíček s jogurtem
Čajové šálky důkladně vymastíme (Herou či jakýmkoli podobným tukem) a velmi důkladně vysypeme strouhankou. Strouhaný… více o Smažený sýr bez smažení
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,… více o Králík – slintající soused
-usmažit krupici na másle a do ní zamíchat vejce -zalít vývarem,nebo bujonem -dochutit běžnými prostředky více o Trampská polévka
Ovoce nakrájíme na malé kousky. Šťávu z kompotů použijeme jako zálivku, přidáme bílé víno (červené víno) a rum. Vše… více o Vánoční ovocný salát
- šlehačka se ušlehá se ztužovačem, vanilkovým cukrem, přidá se Ricota a promíchá se - do dortové formy se naskládá… více o Tiramisu
Popis přípravy: Omytá kuřecí prsíčka nejprve osolíme a opepříme čerstvě namletým pepřem. Restujeme je zvolna… více o Kuře na smetaně
Očistěné, vyprané houby nakrájíme na kousky. Do kastrolu dáme sádlo a na drobno pokrájenou cibli. Cibuli necháme… více o Houbová omáčka
1.rozmícháte vejce,mléko a pažitka v hrnku 2.rozpalíte pánvičku a osmažíte šunku 3.poté nalijeme směs na šunku a… více o Brněnská amoleta
Veškeré uvedené ingredience si připravíme hodinu až dvě před samotným pečením, aby získaly pokojovou teplotu. … více o Cheesecake čokoládový
1. Na pánvi osmažíme anglickou slaninu nakrájenou na kostičky-cca 5 minut. 2. Přidáme nakrájený pórek a smažíme… více o Francouzské jednohubky
Oloupeme a nakrájíme na kostky cibuli, kretou opražíme na na sádle, potom přihodíme vykostěné koleno na kostky. Jakmile… více o Segedínský guláš by sokoliczek