Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou a jemným knedlíkem

2.86

hodnoceno: 14
Příprava: 60 minut
Porce: 6
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • 150
      g hladká mouka
    • 50
      g cukr krystal
    • 2
      ks citron
    • 1
      svazek rozmarýn
    • 300
      ml červené víno
    • 200
      g žampiony
    • 1
      sklenice brusinky
    • pepř celý
    • 300
      g kořenová zelenina
    • divoké koření
    • 2
      g jalovec
    • 100
      g perník
    • 150
      ml olej
    • 1
      sklenice švestková povidla
    • 2
      kg jelení hřbet
    • 1
      sklenice rajský protlak

Postup přípravy receptu

  • Jelení filé nebo části jelení kýty dusíme v dobrém zeleninovém základu s brusinkami, švestkovými povidly a vínem.
  • Omáčku připravíme obvyklým způsobem s přidáním perníku.
Zařazení: Maso Zvěřina

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: