Zeleninová polévka V hrnci rozpustíme máslo a přidáme mraženou zeleninu a na kostičky nakrájené brambory. Vše podusíme. Poté zalijeme… více o Zeleninová polévka
Zeleninová polévka mňam Kmín a zeleninu na másle osmažte. Přidejte vařící vodu. Vařte, dokud zelenina nezměkne. více o Zeleninová polévka mňam
Vynikající zeleninová polévka Uvaříme fazole do měkka. Mrkev a brambory očistíme, nakrájíme na kostičky a orestujeme na másle. Zalijeme vodou a… více o Vynikající zeleninová polévka
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři,… Na první pohled obyčejné placky, ale když přijde hlad nebo chuť na něco rychlého a dobrého,… Celý článek
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty… Nejlepší sladké pohoštění bývá povětšinou to nejjednodušší a přesně takové jsou i naše recepty… Celý článek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si… Jak to dopadne, když si obléknou zástěru dva specialisté na výživu a rozhodnou se podělit o… Celý článek
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5… Těsto, ze kterého připravíte řadu příloh, ale také samostatných pokrmů a dezertů. A to jak… Celý článek
Indická kuřecí stehna Z kuřecích stehen stáhneme kůži a několikrát je nařízneme špičkou nože. Do povrchu zatřeme citronovou šťávu se solí. Na… více o Indická kuřecí stehna
Lívance s jablky Z uvedených surovin vypracujeme lívancové těsto, necháme v teple nakynout a smažíme na lívanečníku. více o Lívance s jablky
Mandarinkový dezert Vejce a cukr umícháme do husté pěny, nejlépe šlehačem, při ruční přípravě si připravte další ruce na vystřídání. Do… více o Mandarinkový dezert
Kanadský králík Máslo necháme rozpustit a všechny ostatní suroviny přidáme a chvíli zahříváme. Nakonec nalejeme do pekáče na králíka a… více o Kanadský králík
Pařížské žampiony Vymastíte zapékací mísu. Vyložíte ji vrstvou rohlíků, nakrájených na kolečka. Na to položíte žampiony, potom dáte… více o Pařížské žampiony
Švédské brambory s pórkem Oloupané brambory nakrájíme, stejně tak pórek na 2-3 cm silná kolečka. Zapékací misku (remosku) poctivě vymažeme… více o Švédské brambory s pórkem
Sušenky z arašídového másla 1. Do misky prosijte mouku a sůl s práškem do pečiva. Ve větší míse smíchejte arašídové máslo s máslem a všemi třemi… více o Sušenky z arašídového másla
Penne těstoviny s kuřecím masem a… Do osolené vody dáme vařit penne těstoviny. Mezitím nakrájíme kuřecí prsa na malé kostičky. Přidáme trochu… více o Penne těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou
Mrkev jako maso Na pánvi rozehřejeme máslo a opečeme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme mrkev nakrájenou na silnější kolečka a… více o Mrkev jako maso
Červená omáčka na špagety z… Na oleji, nejlépe olivovém, zesklovatíme cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme anglickou slaninu nakrájenou na… více o Červená omáčka na špagety z českých surovin
Buchtičky s krémem Droždí rozdrobíme do misky, posypeme lžící cukru, zalijeme trochou vlažného mléka a necháme vzejít na teplém místě… více o Buchtičky s krémem
Pravý ukrajinský boršč Vkládáme zeleninu postupně podle jejich tvrdosti. V hrnci by mělo být tak 3/4 vývaru, aby se vešly všechny zbývající… více o Pravý ukrajinský boršč