
2.78
V hrnci rozehřejte máslo a olej a vložte do něj na kousky pokrájený pórek. Když se začne lesknout, přidejte hořčici a… více o Jemný hořčicový krém
Smícháme 200 g mouky, 50 g cukru, 1/2 lžičky prášku do pečiva a sůl. Přidáme nakrájené chladné máslo, 1 vejce a rychle… více o Jemný jablečný páj
Cukr, 2 celá vejce, žloutky z 5 vajec a vanilkový cukr utřeme do pěny – asi 30 minut. Přidáme citronovou šťávu, tuhý… více o Velikonoční beránek
Znáte flammkuchen? A co takhle tarte flambée? Pod oběma názvy se skrývá tentýž pokrm – tenký,… Celý článek
Hokkaidó (nebo také hokaido) je bezesporu favoritem mezi dýněmi. Má příjemnou chuť, vysoký… Celý článek
Už máte doma Labubu? Z postavičky, která vypadá jako malé monstrum s velkýma ušima a šibalským… Celý článek
Jablka jsou nejdostupnější a poměrně levné ovoce mnoha odrůd a chutí. Navíc mají obrovskou… Celý článek
Maso nakrájíme na větší plátky,naklepeme ,posolíme přidáme rovnoměrně cibuli nakrájenou na kostičky,uzenou slaninu… více o Gizdíkovy závitky
Filé posypeme provensálským kořením a jemně pokapeme citronovou šťávou. Orestujeme na oleji, maso vyjeme. Přidáme… více o Rybí filé po provensálsku
Veku rozpůlíme, vydlabeme střídku a otvor naplníme směsí pomocí vařečky, spojíme, zabalíme do fólie a necháme ztuhnout.… více o Harlekýnský chlebíček
Kulatou formu o průměru 20 cm vymažeme a dno vyložíme kruhem pečícího papíru, který také pomastíme. Sušenky rozdrtíme,… více o Ledové čokoládové řezy
Na vále zpracujeme mouku, cukr, citronovou kůru, máslo a žloutky v hladké těsto, které hned vtlačujeme do formiček a… více o Žloutkové košíčky s ořechovou náplní
Propláchnuté zelí zalijeme vroucí vodou a přidáme na kousky krájené hovězí maso. Osolíme a vložíme všechno koření,… více o Bigos
Na telecí hřbet: Mrkev, cibuli a celer nakrájíme na větší kousky a vložíme do pekáče. Přidáme kapary, oloupaný česnek… více o Vitello tonnato
Plátky šunky naplníme vlašským salátem a srolujeme,na dně formy je zalijeme ochucené želatiny,během tuhnutípřipravíme… více o Aspikový dort
Cuketu oloupat, nakrájet na kolečka cca 0,5cm a zbavit semen (pokud máte mladou, neni nutné ani loupat a semínka ještě… více o Cuketa s taveným sýrem
Cuketové ragú: Z cukety odkrojíme špičky na obou stranách. Rozkrojíme ji a nakrájíme na silnější plátky (cca. 1,5 cm),… více o Filety z lososa s cuketovým ragú
MASOVÁ SMĚS Maso nakrájíme na kostky, smícháme se solamylem, solí, pepřem, worchesterem a sojovkou. Necháme ho v… více o Bramboráčky s masovou směsí
Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, dáme do vody s octem, aby nečernaly. Pak postrouháme křen. Všechno smícháme a dle… více o Jablečný křen