
2.78
V hrnci rozehřejte máslo a olej a vložte do něj na kousky pokrájený pórek. Když se začne lesknout, přidejte hořčici a… více o Jemný hořčicový krém
Smícháme 200 g mouky, 50 g cukru, 1/2 lžičky prášku do pečiva a sůl. Přidáme nakrájené chladné máslo, 1 vejce a rychle… více o Jemný jablečný páj
Cukr, 2 celá vejce, žloutky z 5 vajec a vanilkový cukr utřeme do pěny – asi 30 minut. Přidáme citronovou šťávu, tuhý… více o Velikonoční beránek
Žlutooranžové plody, které září v našich zahradách, patří rakytníku řešetlákovému. Tato… Celý článek
Ostružiny jsou symbolem vrcholného léta a příležitostí k přípravě mnoha chutných dezertů,… Celý článek
Těstovinové saláty jsou ideálním letním jídlem. Zasytí, ale přesto jsou lehké a hotové za pár… Celý článek
Chcete si ještě užít konec prázdnin, aniž byste museli trávit čas v kuchyni? Zkuste večeře z… Celý článek
Syrové brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme všechny ingredience a zamícháme. Vylejeme na plech vymazaný… více o Bramborník
Cibuli nakrájíme na drobno, rozpustíme máslo na kterém cibuli necháme zesklovatět. Cibule musí být hodně, aby byla… více o Super cibulačka
Veku nakrájíme na plátky jako na chlebíčky. Buď je opeču na tuku z obou stran, nebo v topinkovači. Na pánev naliji dvě… více o Tousty s kruhy
Vidličkou rozmačkáme vejce, přidáme brambory, mrkev, celer, ředkvičky, cibuli a dobře rozmícháme. Umícháme majolku,… více o Výborný letní bramborový salát
V menší misce zaděláme kvásek z droždí, lžíce cukru a teplé vody. Než se na kvásku vytvoří pěna, smícháme ve velké míse… více o Celozrnný pivní chléb
V hrnci uvaříme rýži dle návodu na krabici a zcedíme. Na velké pánvi osmahneme na olivovém oleji jemně pokrájenou… více o Pikantní rizoto rychlé a lehké
Veku si pokrájíme našikmo, aby jsme plátky měli delší, než jsme zvyklí. Plátky pomažeme salátem (kupovaným nebo doma… více o Chlebíčky s vejcem
Vejce s cukrem a šlehačkou (tekutou) vyšleháme metlou. Přidáme mouku s práškem do pečiva a rum. Nalijeme na vymazaný a… více o Rychlé meruňkové řezy
Rohlíky nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem a necháme mléko vsáknout. Do mísy vložíme maso, rohlíkové kostičky i s… více o Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
1. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Na plátky rozkrájíme i krkovičku. Slaninu a cibuli… více o Aladinův hrnec
1. Těsto vyjměte z obalu a i s papírem položte na plech. Troubu předehřejte na 190°C. 2. Z pórku okrájejte konce a… více o Řecká pita s pórkem
BEZ MASA: Omáčka: Ve velkém hrnci, osmažíte cibulku přidáte postupně všechnu zeleninu a vaříte doměkka(jako základ… více o Zdravé zeleninové lasagne