
2.83
Všechny přísady na těsto smícháme. Mléko dáme podle potřeby, těsto nemá být tuhé, ale ani řídké, asi jako piškotové.… více o Jogurtový koláč s rebarborou
V míse smícháme suroviny na těsto, které dáme do vymazané a vysypané formy. Na těsto navršíme ovoce a zasypeme… více o Jogurtový koláč s ovocem
Nejprve v míse prošleháme vejce s cukrem. Následně přidáme jogurt a olej. Nakonec postupně přisypeme mouku, do které… více o Rychlý a jednoduchý jogurtový koláč
Vynikající na chleba a do pomazánek, ale i pro rychlou přípravu teplých pokrmů, jako jsou… Celý článek
Rajská jablíčka se již začala červenat na našich polích, zahradách i balkonech. A jestliže… Celý článek
Dovolit si na dovolené, to je její příjemné pravidlo. Aby se nám mlsání nevymklo z rukou,… Celý článek
Krémová, svěží a lehká. Cuketová polévka je ideálním způsobem, jak zužitkovat bohatou letní… Celý článek
Pro zjednodušení práce použijeme bramborové těsto, kdo chce může použít brambory, ale většina těchto těst je na velice… více o Mikova luxusní bramborová roládka
Z masa odřežeme tuk. Kuře osolíme zevnitř i zvenku. Máslo necháme změknout a smícháme ho s nasekanými bylinkami. Tuto… více o Šťavnaté pečené kuře
Meruňky rozpůlíme a vypeckujeme. Do kastrolu nalejeme ocet, vodu a cukr a přivedeme k varu. Přidáme meruňky a asi 5… více o Sladkokyselé meruňky
Očistíme si jeden vetší květák, syrový ho nastrouháme do mísy na větších očkách. Přidáme 2 žloutky, ochutíme vegetou,… více o Květákové placky (karbanátky)
Upečeme hlavičku česneku 20 minut v alobalu v troubě na 180 stupňů. Mezitím dáme dělat vývar. V hrnci na rozpáleném… více o Česneková omáčka
Brambory oloupeme a nakrájíme na větší kostky. Kuřecí prsa omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Plátky masa… více o Kuřecí prsa s hruškou – z jedné pánve
Na másle si zpěníme cibulku, přidáme na jemno nakrájenou slaninu a klobásku a orestujeme. Až pěkně provoní, zalijeme… více o Babiččina zelnačka
Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Zakysanou smetanu smícháme samostatně s worcestrem, sojovou omačkou, sušeným… více o Těstovinový salát se zakysanou smetanou
Mírně osolené rybí flé opražíme na suché pánvi, až se rozpadne. Stáhneme z ohně a vmícháme 3 rozšlehané žloutky a… více o Šlehané rybí filé
Předem namočené fazole uvaříme doměkka ve vodě, ve které jsme je namáčeli. Když už jsou měkké můžeme vodu trochu osolit… více o Fazolový salát s křenem
Králíka naložíme den předem. Maso omyjeme, osušíme, vložíme do pekáče, osolíme, opepříme a obložíme ho plátky slaniny.… více o Králík na smetaně
1. Cibuli nakrájíme najemno. 2. Všechno ostatní kromě octa svaříme. 3. Přidáme ocet a můžeme zalít smažené ryby. více o Nálev na rybí pečenáče