 
            
            
        2.82
 
                             
                        Naporcovaného a osoleného králíka vaříme v tlakovém hrnci spolu s novým kořením, bobkovým listem a velkým množstvím… více o Králík na víně a zelenině
 
                             
                        Křidélka i stehna opláchneme a osušíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, stroužky česneku přepůlíme. Na rozehřátém oleji maso… více o Kuře na víně se zeleninou
 
                             
                        Rýži uvařte podle návodu. Játra omyjte a osušte, anglickou slaninu nakrájejte na kostičky a cibuli nasekejte na menší… více o Játra na víně s rýží
 
            
            Vypadá velmi lákavě, jako něco mezi hodně zralým žlutým jablkem a hruškou. Jenže když se do ní… Celý článek
 
            
            Někdo Halloween miluje, jinému připadá jako hloupý americký import. Ať už patříte k jedné,… Celý článek
 
            
            U nás jsme hrdí na svíčkovou nebo vepřo-knedlo-zelo, sousední Rakousko je vyhlášené dozlatova… Celý článek
 
            
            Nemáte příliš času, ale chcete si osladit podzimní dny? Upečte nadýchané rohlíčky ze zakysané… Celý článek
 
                     
                Smícháme krupici, mouku, cukr, vanilkový cukr a prášek do pečiva. Oloupaná jablka nastrouháme na plátky. Polovinu… více o Jablečná pochoutka
 
                     
                Máslo rozehřejeme, vmícháme krupici, necháme nabobtnat, přidáme cukr a tresť. Za tepla tvarujeme kuličky, které… více o Krupicové kuličky
 
                     
                Oloupané brambory uvaříme ve slané vodě doměkka. Ještě teplé je prolisujeme (nastrouháme najemno) do mísy, přidáme… více o Bramborové koblihy
 
                     
                Tradičním způsobem připravíme kynuté těsto. Droždí s cukrem a trochou teplého mléka a lžící mouky promícháme a… více o Ořechovo-skořicoví šneci podle Háni
 
                     
                Na másle osmažíme cibulku do sklovita, vysypeme na ni zmražený špenát, který jsme nechali trochu popustit a mírně… více o Dobrý špenát
 
                     
                Jablka si oloupeme a nakrájíme na malé kostičky (počet jablek závisí na počtu porcí které chcete dělat, já měla 6… více o Šátečky z listového těsta s jablky
 
                     
                Maso pomeleme, přidáme cibuli, česnek, vymačkané žemle, vegetu, sůl, vejce a hladkou mouku. Vše smícháme a dobře… více o Lahůdková sekaná
 
                     
                Máslem vymažeme koláčovou formu, kterou vysypeme piškotovými drobečky (čerstvou strouhankou) a na dně formy necháme… více o „Hned" jablečný (hruškový) koláč
 
                     
                Do kuřecích prsíček nebo vyššího plátku kotlet, kýty... opatrně prořízneme hlubší kapsu. Maso osolíme a opepříme. Kapsy… více o Banánovo-nivové řízky
 
                     
                Propláchnuté kysané zelí vaříme do poloměkka. Mezitím si uvaříme vejce natvrdo, nakrájíme brambory, klobásu a uvařená… více o Výborná zelňačka
 
                     
                1. Mouku promícháme na vále se solí, přidáme pokrájené máslo, škvarky, vejce a lžičku octa. Přilijeme postupně asi 100… více o Slaný koláč se zelím
 
                     
                I když jeho příprava není zrovna z rodu těch „hotovo za 15 minut“, přesto se čas věnovaný magické přeměně mouky a másla… více o Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
 
                     
                     
                     
                    