3.64
Už připravenou křepelku osolíme a zašpejlíme. Prsíčka křepelky obložíme plátkem slaniny, zabalíme do vinných listů a… více o Křepelky po staročesku
Husu rozčtvrtíme, nožem uděláme do prsíček a stehýnek otvory, vložíme do nich stroužky česneku, osolíme, pokmínujeme,… více o Husa po starocesku
Maso osolíme, naskládáme na plech, poklademe plátky másla, přidáme celý česnek a na osminky nakrájená jablka. Podlijeme… více o Maso po staročesku
Chcete něco uvařit, ale máte pocit, že točíte dokola stále pár stejných jídel? Vyzkoušejte… Celý článek
Halloween se i u nás stává čím dál oblíbenějším svátkem, obzvlášť v rodinách s dětmi. Možná ho… Celý článek
Karamel je v poslední době v kurzu. Nejvíce frčí ve slané verzi, ale abyste ji mohli připravit… Celý článek
Podzim nabízí spoustu skvělých surovin, ze kterých se dá připravit plno výtečných jídel.… Celý článek
Nejdříve nakrájíme cibuli na tenké plátky. V hrnci rozpustíme máslo a přidáme nakrájenou cibuli. Pod pokličkou necháme… více o Maminčina cibulačka
Nakrájíme na drobno kuřecí maso, vložíme jej do misky spolu s trochou oleje, soli, pepřem a kari kořením. Necháme… více o Těstoviny s kuřetem a kukuřicí
Špenát krátce povaříme v 1/2 litru vody, ochutíme kořením a zalijeme smetanou s rozšlehanými žloutky, čímž polévku… více o Špenátová polévka
Do hrnce si pridame olej z cibuli a do zlatova zpenime. Pridame mlete maso a pod poklickou dusime. Pridame pepr,… více o Rychlá omáčka na špagety
Ze surovin vypracujeme jemné těsto, které dáme odpočinout do lednice. Potom pomocí stojku na sušenky vytlačujeme různé… více o Jemné máslové sušenky
Očištěné a osušené porce králíka potřeme česnekem utřeným se solí. Dno kastrolu nebo pekáčku s nepřilnavým povrchem… více o Králík na česneku
-Uvaříme vřetýnka. -V hluboké pánvi necháme "rozpustit" asi 30 deka nivy, 20 deka taveného sýru a smetanu ke šlehání. … více o Těstoviny se třemi druhy sýrů
Křidélka v kloubu přesekneme, letku odsekneme a vložíme do mísy. V kastrůlku rozpustíme cukr na karamel, zalijeme… více o Kuřecí křídla v čaji s chilli
Hrách propláchneme a namočíme přes noc do studené vody. Nabobtnalý hrách vaříme ve vodě, ve které byl namočen. Vaření… více o Hrachová kaše
1. Troubu předehřejte na 200°C. Neoloupané brambory vařte v osolené vodě téměř do měkka(10-15 min.). 2. Brambory… více o Tartiflette H. Michopulu
K nastrouhaným bramborám přidáme vejce, špetku soli, vanilkový cukr nebo aroma, mouku a vypracujeme těsto, které… více o Bramborové placky s povidly a mákem
Těsto: Heru rozpustíme, přidáme žloutky a cukr - utřeme a přidáme mouku a kypřící prášek do pečiva. Z bílků ušleháme… více o Dunajské vlny s meruňkami