 
            
            
        3.67
RADA: Omáčka:
RADA: Kachna:
 
                             
                        V kastrůlku nahřejte 2 lžíce oleje, přidejte jemně pokrájenou mrkev a orestujte ji dozlatova. Vsypte jemně nasekanou… více o Uzená krkovička se švestkovou omáčkou
 
                             
                        Rozehřejeme si troubu na 200 stupňů. V kýtě vytvoříme nožem kapsu, do které vtlačíme sušené švestky tak, aby se dala… více o Vepřová pečeně se švestkovou nádivkou a jablečným pyré
 
                             
                        V hluboké pánvi orestujeme dozlatova na nudličky nakrájená kuřecí prsa, osolíme a okořeníme kari kořením a kořením na… více o Kuřecí prsa se smetanovou kari omáčkou
 
            
            Vypadá velmi lákavě, jako něco mezi hodně zralým žlutým jablkem a hruškou. Jenže když se do ní… Celý článek
 
            
            Někdo Halloween miluje, jinému připadá jako hloupý americký import. Ať už patříte k jedné,… Celý článek
 
            
            U nás jsme hrdí na svíčkovou nebo vepřo-knedlo-zelo, sousední Rakousko je vyhlášené dozlatova… Celý článek
 
            
            Nemáte příliš času, ale chcete si osladit podzimní dny? Upečte nadýchané rohlíčky ze zakysané… Celý článek
 
                     
                Vše postupně dáme do pekárny a zapneme program TĚSTO. Z připraveného těsta upleteme pletýnky necháme tak 10 minut… více o Pletýnky z domácí pekárny
 
                     
                Sýr nastrouháme na hrubém struhadle, pórek nakrájíme na kolečka a smícháme. Přidáme asi 1 lžíci majolky a 1 lžíci… více o Pórková pomazánka se sýrem
 
                     
                Na rozehřátém másle opražíme mouku, opatrně přiléváme mléko, stále mícháme, dokud kaše nezhoustne a nemá hrudky.… více o Slané řezy
 
                     
                Mrkev nastrouháme na jemno, pažitku(kterou nešteříme) nasekáme a přidáme do lučiny, kterou jsme smíchali se zakysanou… více o Mrkvovo-pažitková pomazánka
 
                     
                Všetky ingrediencie okrem rebier zmiešame do marinady, touto potrieme rebierka a necháme odležať v chlade aspoň dve… více o Pikantní žebírka
 
                     
                Troubu předehřejte na 200 °C. Zapékací formu vymažte máslem. Plátky dýně povařte s trochou vody doměkka. V pánvi… více o Dýňovo-špenátové lasagne
 
                     
                Smíchejte ingredience a před podáváním dejte na chvilku chladit... Vynikající na těstovinové a zeleninové saláty. více o Jogurtová zálivka s česnekem
 
                     
                Žloutky utřeme s cukrem, přidáme tvaroh, máslo a společně vyšleháme. Opatrně vmícháme sníh z bílků. Ve druhé míse si… více o Tvarohovo-máslový krém
 
                     
                Ve velké míse vhodné do mikrovlnky smícháme kečup, ocet, cukr, prolisovaný česnek, maso na kousky, nasekanou cibuli a… více o Čína v mikrovlnce
 
                     
                Nejprve dáme rozinky namočit do trochy rumu. V míse dobře promíchame mléko, veškeré žloutky, trochu soli, cukr a mouku.… více o Alpský Kaiserschmarrn
 
                     
                Maslo a cokoladu rozpustime ve vodni lazni a nechame vystynout. Cela vejce vyslehame s cukrem do peny. Pridame… více o Americké Brownies (vynikající)
 
                     
                vše smícháme dohromady a těsto necháme odpočinout. Z hotového těsta tvoříme válečky a doprostřed válečku uděláme rýhu,… více o Kávová zrna
 
                     
                     
                     
                    