
2.8
Do dortové formy na dno naskládejte bebečka, aby zakryly dno (možno i nalámat do děr). Z mléka (nemusí být celé dvě… více o Přepychový kalorický orgasmus
Vypracujeme těsto a necháme asi půl hodiny v chladu. Pečeme ve vymazaných formičkách. Uzavřenou plechovku salka vaříme… více o Košíčky s karamelem
Smícháme mléko, žloutky, mouku, sůl, petrželku a muškátový oříšek. Touto směsí zalijeme rohlíky a přidáme sníh. Vzniklé… více o Karlovarský knedlík
Podzim je bohatý na plody mnoha tvarů a barev, které nemusíte využít jen při vaření, pečení,… Celý článek
Jemná květinová vůně, čistý zelený čaj a promyšlená výroba dělají z jasmínového čaje… Celý článek
Máte chuť na něco sladkého, ale nechce se vám rozehřívat trouba? V tom případě pro vás máme… Celý článek
Říká se, že ve víně je pravda, v burčáku zdraví. Chcete-li tedy během babího léta prospět… Celý článek
Rýži uvaříme doměkka asi 20 minut v dostatečně osolené vodě. Slijeme žampiony, a pokud jsou celé rozčtvrtíme je. Cibuli… více o Barevná rýže se slaninou a žampiony
Ze surovin zpracujeme tuhé těsto, které rozdělíme na dva bochánky a dáme přes noc uležet. Druhý den ho dáme před… více o Strouhaný kokosový koláč
Do mouky na vále nasekat heru a tvaroh, osolit, vypracované těsto vyválet na stéblo, potřít vejcem, posypat, nakrájet… více o Sýrové tyčinky bez sýra
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Přidáme na hrubo nastrouhané mrkve, pórek, nakrájená rajčata… více o Kuřecí maso s hroznovým vínem
Uvaříme půl porce světlých špaget, půl porce celozrných (tmavších) špaget a pokud budete chtít i půl porce černých… více o Špagetová roláda
Máslo utřeme s cukry, solí a žloutky do pěny. Bílky vyšleháme na tuhý sníh. Obě hmoty spojíme a přidáme mouku s… více o Bábovka s mandarinkami – velká
Pohanku přelijeme horkou vodou a necháme 15 minut odstát. Na oleji osmahneme na kostičky nakrájené uzené maso,… více o Kontrabáš
Do listového těsta, které si připravíme stejně jako na klasický štrůdl nastrouháme balkánský sýr a posypeme bohatě… více o Balkánská mňamka
Počet vajec záleží na počtu topinek: 1 ks topinky = 1 vejce. Plátky chleba si osmažíme z obou stran dozlatova. Z vajec… více o Lovošská topinka
Omyté brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme, a v míse dobře rozmačkáme. Z mouky, soli, hery,… více o Bramborový koláč s jablky
Vejce uvaříme natvrdo, žloutek propasírujeme, vnitřek rohlíku namočíme do mléka a také propasírujeme. Přidáme olej,… více o Omáčka na francouzské brambory
Z mléka a mouky uvařit kaši. - nechat vychladnout Nakrájet a vše zamíchat. Majonéza viz majonéza z mléka více o Vlašák od Hanky