Drůbky a maso dáme vařit, osolíme a opepříme, vaříme velmi pomalu. Když je maso skoro měkké, přidáme zeleninu a cibuli. Opět chvíli vaříme.
Uvařenou polévku scedíme (maso ani zeleninu nevyhazujeme). Do vývaru vložíme jíšku, po zavaření játrové knedlíčky a naposledy fleky (doma dělané nemají chybu).
Poté, co se polévka přestane vařit, ochutíme rozetřeným česnekem, majoránkou a polévkovým kořením. Dochutíme podle chuti solí a pepřem.
Odložené maso nakrájíme na kousky a zeleninu nastrouháme nahrubo. Vložíme do polévky při podávání.
Kdo nemá rád v polévce maso nebo zeleninu dávat si nemusí. Polévka je výborná i druhý den.
Do dortové formy na dno naskládejte bebečka, aby zakryly dno (možno i nalámat do děr). Z mléka (nemusí být celé dvě…
více o Přepychový kalorický orgasmus
Maso osolíme a opepříme, popř. dokořeníme jiným kořením. Na každý plátek zvlášť přidáme worchestrovku a sojovku. Dále…
více o Nejjednoduší výborná marináda
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme…
více o Rýžový salát s kuřecím masem
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme…
více o Kmínový chleba z pekárny
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme…
více o "POLÁRKA" vanilkové řezy