2.8
Osmažíme najemno nakrájenou cibulku, přidáme první část česneku. Vložíme mleté maso a restujeme ho až do měkka.… více o Fazole s mletým masem
Cibuli nakrájíme na drobno a s česnekem orestujeme na olivovém oleji. Poté přidáme maso a řádně opepříme. Když je maso… více o Špagety s mletým masem
Na sádle osmahneme mleté maso, osolíme, opepříme, přidáme rozmačkaný česnek, trošku oregána, rajský protlak a trochu… více o Lasagne s mletým masem
Čas letí zběsile a vy si říkáte, co ještě musíte stihnout? Pokusíme se vám zkrátit alespoň čas… Celý článek
Že saláty patří pouze k létu? Omyl! Přesvědčíme vás o tom, že se svého křupavého salátu plného… Celý článek
Pokud milujete dezerty, které zaujmou nejen svou chutí, ale i tím, jak vypadají, pak jsou… Celý článek
Chystáte se v sychravých podzimních dnech zalézt pod deku a pustit si oblíbený film? Udělejte… Celý článek
Vše svaříme a držíme na mírném varu v otevřeném hrnci 25 až 30 minut. Pak přecedíme, tuhé části vyhodíme. Používáme na… více o Fragrantní vývar
Všechny uvedené suroviny smícháme a necháme 5 minut odležet. Na lívanečníku pečeme obvyklým způsobem lívanečky, které… více o Výborné lívance z acidofilního mléka
Máslo, cukr a žloutky utřeme v zadělávací míse do pěny, z droždí si připravíme kvásek. Do mísy dáme mouku, citronovou… více o Mazanec – vánočka
Italské těstoviny uvaříme v osolené vodě "al dente". Mezitím připravíme z avokád mexickou omáčku guacamole: rozřízneme… více o Těstoviny letem světem
Žloutky a cukr ušleháme do pěny, pak přidáme tvaroh, olej, mák, mouku s práškem do pečiva, rum a rozinky. Nakonec lehce… více o Tvarohový makovec
Vejce s cukrem vyšleháme doběla (šleháme tak dlouho, až hmota téměř zbělá), opatrně přimícháme mouku smíchanou s kakaem… více o Blesková třešňová bublanina
Do kastrůlku Trošičku sádla rospustíme a přidáme cibulku. Oloupané buřtíky přihodíme do pekáčku a po chvilce přidáme… více o Buřty na černém pivu
Prosátou mouku smícháme se solí, cukrem, ořechy, vejcem a nakrájeným tukem. Přidáme kůru a skořici a připravíme hladké… více o Čokoládová srdíčka
Maso nakrájíme na kostičky (velké asi jako na klasický guláš), to pak proházíme v troše mouky. Nakrájíme si i cibuli. … více o Pravý segedínský guláš
Do hrnce dáme dva litry vody, přidáme oloupané nakrájené brambory a jednu cibuli, osolíme a necháme vařit. Na pánvi na… více o Polévka z rybího filé
Zpěníme cibulku, přidáme skořici a papriku, chvílí opékáme (pozor, aby se paprika nepřepálila!), zasypeme syrovou rýží,… více o Rýžový pilaf
Rozkrájíme citron a pomeranč na půlky. Vymačkáme z nich šťávu a dáme do sklenice.Přisypeme cukr a zbytek dolijeme… více o Domácí limonáda