2.96
Brambory očistíme, nakrájíme na kostky, zalijeme vodou tak, aby byly jenom zakryté, osolíme a uvaříme. Zelí se šťávou… více o Kapustnica s jogurtem
Uzená žebra vaříme ve vodě doměkka, uvařená je vyjmeme a do uzeného vývaru dáme vařit pokrájené zelí, na kostičky… více o Slovenská kapustnica – zelňačka z Topoľčan
Kapustu uvaříme v osolené vodě do poloměkka a umeleme spolu s vepřovým masem, cibulí, česnekem a žemlí navlhčenou v… více o Kapustové karbanátky
Mistrovské dílo s krémovými větrníky a karamelem, obklopené zlatými nitěmi z taženého cukru,… Celý článek
Kořeněný horký nápoj je v předvánočním čase stejně populární jako svařené víno. Umí krásně… Celý článek
České Vánoce už dávno nejsou jen o kaprovi, cukroví a misce jablek s mandarinkami. Barevnost… Celý článek
Na vánočku od babičky vzpomínáte, ale do své vlastní se pustit bojíte? Není se čeho bát!… Celý článek
Ohřát mléko (nevařit), do něj rozdrobit kvasnice, přidat kostku cukru a udělat kvásek, nechat kynout v teple. Do… více o Pizza - Langoše
Máslo utřeme s cukrem a čtyřmi žloutky do pěny. Přidáme polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva, zpracujeme. 2/3… více o Jablkovo-ořechový koláč
Těsto: v troše mléka a 1 lžičky cukru necháme vzejít kvásek, poté ho přidáme k mouce, změkklému máslu, vejci, cukru,… více o Koláč s broskvemi a smetanovou pěnou
Brambory, slaninu, maso a cibulku na krájíme na kostičky a vložíme do vymazaného pekáčku, osolíme a opepříme a vše… více o Lichvářské brambory
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, papriky na proužky.… více o Labužníkova specialita
Všechny přísady na těsto vyšleháme v míse . V druhé míse si zpracujeme tvarohovou náplň- opět vše smícháme dohromady -… více o Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím
Salám nakrájíme na kolečka a ta pokrájíme na proužky. Rozpůlíme papriky, odstraníme jadérka a lusky omyjeme. Pokrájíme… více o Maďarský paprikový salát
Nejprve propláchnutou pohanku nasypeme do hrnce s osolenou vodou, přidáme lžíci olivového oleje a vaříme tak dlouho, až… více o Pohankový salát se sýrem a cuketou
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme s nadrobno nakrájenou cibulí, česnekem a bobkovým listem ve vodě v níž se… více o Kovbojské fazole na slanině
Vídeňská roštěná Z masa nemusíme odřezávat vnější tukovou blánu, snad jen kdyby nám vadila. Roštěnky na několika… více o Vídeňská roštěná s křupavou cibulkou
Mouku s práškem prosejte do mísy. Jinou mísu a elektrické šlehací metly si dejte vychladit a pak v nich 3 až 4 minuty… více o Dort třípatrový
Žampiony a cibuli nakrájime a osmažíme na másle. Přidáme vejce, opepříme, osolíme a přidáme nastrouhaný tvrdý sýr a… více o Žampionové tousty