1. Uzené maso dáme vařit do vody, asi po půl hodině přidáme nakrájené kysané zelí, houby, švestky, bobkový list a pepř. Vaříme 45 minut. Vytáhneme maso, pokrájíme a necháme v teple.
2. Na horkém sádle orestujeme prolisovaný česnek, mouku, papriku, zalijeme trochou vody a uděláme hustou jíšku. Vlijeme do vroucí polévky a jestě povaříme 10 minut, nakonec přidáme pokrájenou klobásku a maso. Dochutíme šlehačkou a solí. Dobrou chuť.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Oloupané syrové brambory pokrájíme na půl centimetru široké plátky. Vysteleme s nimi dno pekáče, posolíme, popepříme a…
více o Kuřecí špalíčky z pekáčku
Do litru vody přidáme půlku bujónu, nakrájený brambor na malé kostičky a nadrobno nasekané květákové růžičky, vše dáme…
více o Rychlá květáková polévka