Polévka s hovězím masem

Očištěné maso nakrájíme na malé kousky a uvaříme v osolené vodě. Do polévky přidáme nahrubo nastrouhanou kořenovou… více o Polévka s hovězím masem
3.77
Očištěné maso nakrájíme na malé kousky a uvaříme v osolené vodě. Do polévky přidáme nahrubo nastrouhanou kořenovou… více o Polévka s hovězím masem
Maso svážeme kuchyňským provázkem do rovnoměrně vysokého a silného válečku. Zalijeme litrem a půl vody, přidáme… více o Rajská omáčka s hovězím masem
Brambory a cibuli oloupeme a jemně nastrouháme. Přidáme rozšlehaná vejce, mouku, osolíme a vše promícháme. Na silně… více o Bramborové placky s houbovým ragú a hovězím masem
Prázdniny skončily a se školou nastal pro mnohé i tradiční shon. A proto si k večeři udělejte… Celý článek
Budapešťská pomazánka z tvarohu a vonící paprikou už řadu let patří k nejoblíbenějším… Celý článek
Představte si dort, jehož část se vznáší ve vzduchu. Nejde o kouzlo ani optický klam, ale o… Celý článek
Výhodou švestek je, že z nich můžete vařit celý rok. Jsou skvělé sušené, mražené, destilované,… Celý článek
Hovězí maso omyjeme, vložíme do studené osolené vody, uvedeme do varu a na mírném ohni vaříme doměkka. Na rozehřátém… více o Ukrajinský boršč
Do mouky se solí přidáme máslo a tuk a prsty vypracujeme drobenku. Přidáme vodu a zpracujeme těsto, které odložíme na… více o Jablečný koláč od Sněhurky
Přebranou opláchnutou čočku namočíme a necháme nabobtnat. Potom k ní přidáme mrkev vcelku a bobkový list a uvaříme… více o Čočka na slanině
piškoty date na plech , date smetanu na ne jahody zase PISKOTY A NA VRCH TEŠ SMETANU A ZELE NA SPEVNENI více o Piškotová s jahodami
Ušlehat žloutky s cukrem, přidat olej a horkou vodu - ušlehat, bílky ušlehat zvlášť do tuha. Potom zpracovat žloutky,… více o Piškotová roláda
Ze zelí odstraníme vrchní listy a zelí nakrouháme. Zalijeme vroucí vodou, scedíme, vložíme do misky. Jablko i se… více o Salát pro dobrou náladu
Fazolové lusky krátce orestujeme na rozpáleném oleji na pánvi, přidáme nasekaný česnek a společně podusíme. Listový… více o Tuňáková mísa
Nakrájené houby lehce osmahneme na rozpuštěném másle, osolíme, zalijeme vodou (asi 3/4 litru) a za občasného promíchání… více o Houbová omáčka smetanová
Brambory oloupeme‚ nakrájíme na kolečka‚ dáme do zapékací mísy‚ osolíme‚ posypeme kmínem a promícháme. Oloupanou… více o Pečené brambory s cibulí
1. Z kysaného zelí vymačkáme šťávu a nadrobno ho nakrájíme. 2. Přidáme heru, mouku, pepř a kmín a pečlivě prohněteme. … více o Jihočeské zelňáky Jirsových
Na sádle nebo na oleji zpěníme cibulku a orestujeme plátky masa. Přidáme vše ostatní kromě mouky a trochu podlijeme.… více o Vepřové maso v omáčce
Mrkev omyjeme,oloupeme nastrouháme na jemno. Jablka omyjeme,můžeme i nemusíme oloupat a také nastrouhámé na jemno. … více o Salát z mrkví a jablek