
2.6
- svařit vodu a tuk - mícháme ve vodní lázni - pak vsypat mouku, dobře promíchat - po vychladnutí postupně zašlehat… více o Věnečky z odpalovaného těsta II.
V kastrolu s nepřilnavým dnem přiveďte k varu mléko se špetkou soli a polovinou másla. Přisypte mouku a za stálého… více o Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta
Mléko s máslem a solí přivedeme k varu, stáhneme plamen a najednou vsypeme mouku. Mícháme, až z toho vznikne jakoby… více o Žloutkové věnečky z odpalovaného těsta
Cestování letadlem může být pro mnohé dost stresující. A co teprve s prázdným žaludkem! Pokud… Celý článek
Máte rádi pizzu, ale hledáte něco lehčího, křupavějšího a možná i trochu zdravějšího? Pak… Celý článek
Čerstvě natrhané, voňavé, sladké a šťavnaté. Českým jahodám se prostě nedá odolat. Ať už si je… Celý článek
Léto tráví většina z nás na dovolené u moře nebo objevováním exotiky. Známý cukrář Pepa… Celý článek
Kotlety nařízneme až ke kosti, lehce naklepeme. Vnitřek kapsy lehce osolíme a opepříme. Vnitřek vyložíme plátkem… více o Kotlety plněné sýrem
Ovoce, které po rozkrojení hnědne, namočit do okyselené vody nebo do jakékoliv limonády s citronovou příchutí, aby se… více o Sušení ovoce v sušičce
Kuřecí prsa a vepřovou pečeni nakrájime na nudličky, asi tak 3 cm dlouhé a 1 cm široké, dáme do misky. V oleji… více o Vestfálský měšec
V menší misce zaděláme kvásek z droždí, lžíce cukru a teplé vody. Než se na kvásku vytvoří pěna, smícháme ve velké míse… více o Celozrnný pivní chléb
Kuřecí játra opláchneme studenou vodou, nakrájíme je na malé kousky a necháme okapat. Žampiony očistíme a nakrájíme na… více o Ragú z kuřecích jater
Kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme, okořeníme a opečeme na pánvi. Pita chléb rozkrojíme, spodní díl potřeme… více o Kuřecí steak v pita chlebu
Upečeme hlavičku česneku 20 minut v alobalu v troubě na 180 stupňů. Mezitím dáme dělat vývar. V hrnci na rozpáleném… více o Česneková omáčka
V páře šleháme 10 minut cukr, tuk, med, mléko a vejce. Hmota se nesmí vařit. Hmotu odstavíme a nalijeme ji na mouku… více o Medovníkové hvězdičky
Maso naložíme nejlépe 1 den předem do marinády ze soli, pepře a másla (lze zaměnit za pikantnější již prodávané… více o Pečené maso na houbách
V hrnci rozehřejeme lžíci oleje a na mírném ohni necháme zesklovatet nadrobno nakrájenou šalotku. Poté přidáme omyté… více o Květákový krém s ricottou a tymiánem
Příprava nádivky - v míse smícháme: - rohlíky na malé kostky - vlažné mléko - nadrobno nakrájený salám Gothaj -… více o Vepřová roláda s nádivkou
Od uvařených špaget vylijeme vodu. Ze špaget si odebereme trochu špaget, které dáme do hrnce, který dáme na sporák a… více o Rychlé a dobré špagety