
3.45
Na pánvi osmažíme cibuli, přidáme mleté maso, přidáme koření a dusíme ve vlastní šťávě. Po dodušení necháme vychladnout… více o Ravioli s náplní
1.KROK:VEZMEME SI 2 MISKY 2.KROK: DO KAŽDÉ MISKY ROZKLEPNEME 2 VEJCE A ROŠLEHÁME 3.KROK: DO JEDNÉ MISKY DÁME NAKRÁJENÝ… více o amoleta z vajec z náplní
Směs pro bramborové knedlíky rozmícháme s vodou, vejci a moukou. Osolíme podle chuti a necháme 5 minut nabobtnat. Potom… více o Bramborové koblížky se salámem
Červená karkulka, Petr Pan nebo třeba Daenerys ze Hry o trůny. Americká amatérská pekařka Liz… Celý článek
Konečně jsme se dočkali a na některých místech houby rostou doslova jako po dešti. Najít se… Celý článek
Největší kulinářský festival na světě Restaurant Week se po půl roce vrací a navzdory svému… Celý článek
Přinesli jste si z lesa plné košíky hub a přemýšlíte, jak je zpracovat? Můžete je sníst hned,… Celý článek
Krabí tyčinky, pokud jsou zmrzlé, krátce povaříme a nasekáme. Totéž uděláme s chřestem a pokrájíme na kousky, brambory… více o Karbanátky z krabích tyčinek
Vepřové maso, drůbeží maso, čabajku, papriku a špek nakrájíme na kousky a napícháme vše na špejle. Připravíme si… více o Špízy do trouby i na gril
Smícháme všechny ingredience na spodní těsto, vypracujeme hladký bochánek, který nastrouháme na vymazaný, vysypaný… více o Vláčný dezert
Nedříve do mísy nastrouháme jablka a mrkev, zakápneme citronovou šťávou, přidáme nastrouhaný česnek, med, jogurt,… více o Zapékaná krůtí prsa s jablky
Osmažit na sádle,nebo oleji cibuli 1ks, pak přidat hl.mouku udělat jíšku, dále přidat rajsk.protlak, podusit trochu,… více o Rajská omáčka
Z bílku ušleháme sníh. Smícháme žloutek, mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko a olej, pořádně promícháme. Nakonec… více o Domácí Brumíci
Omyjte a očistěte celer i mrkev a najemno je nastrouhejte do misky. Přidejte sýr Lučina, pár kapek citronové šťávy,… více o Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Cibuli oloupeme a nakrájíme asi na 1/2 cm kolečka (lépe, když se nerozpadnou - nezabírají tolik místa při smažení),… více o Zámecká drůbeží játra
Než začneš, vyndej si z lednice máslo (Zlatou hanou) a dej se Salkem na stejné místo, aby měli stejnou teplotu a… více o Medovník z Počernic
Změklé máslo utřeme s cukry do pěny, pak vmícháme tvaroh a dobře promícháme. Nakonec vmícháme jogurt (smetanu). Jahody… více o Jahodovo-tvarohový dezert z máslových sušenek
Kolena nejprve očistíme. Poté nasolíme a očesnekujeme a spolu s cibulí, novým kořením a bobkovým listem vaříme asi 2 až… více o Pečená vepřová kolena na jablkách a medu
Ostružiny dáme do kastrolu, zalijeme vodou a povaříme asi 5 minut. Pak je přecedíme, propasírujeme přes cedník s malými… více o Nepečený ostružinový dort