
3.22
Kolínka zbavíme přebytečného tuku, sundáme blanky, maso omyjeme a vložíme do pekáčku. Přidáme nakrájený celer, mrkev,… více o Jehněčí kolínko se šťouchanými brambory
Kolínka zbavíme kůže a hustě prošpikujeme stroužky česneku. Osolíme, opepříme. Potom každé kolínko zabalíme zvlášť do… více o Zbojnické kolínko
Jehněčí maso osolíme, opepříme, hustě posypeme tymiánem a vložíme do pekáčku vymazaného máslem. Podlijeme troškou vody… více o Jehněčí na tymiánu
Třešně jsou nejen lahodné ovoce, ale také skvělá superpotravina, kterou si rozhodně nemůžete… Celý článek
Barevné, lákavé a nadupané vitaminy. Taková jsou smoothie. Ačkoli jsou zdravá, ne všechna jsou… Celý článek
Byla by škoda nevyužít poměrně krátkou, ale zato nádherně sladkou sezonu jahod a neudělat si z… Celý článek
Všichni víme, jak důležité je dodržovat pitný režim, obzvlášť, když je venku horko. Ideální je… Celý článek
Z droždí, cukru a trošky vlažného mléka uděláme kvásek, vmícháme do mouky, přidáme vejce, mléko a sůl a zpracujeme… více o Plundrové těsto
V hrnci ve vodní lázni šleháme vejce a cukr asi 1/2 hodiny. Když je hmota hustá asi jako na palačinky, odstavíme a… více o Čokoládový krém
Nejprve namočíme želatinu ve 2 dl mléka. Rozšleháme cukr s hrnkem mlékem a tvarohy do hladké hmoty. Namočenou želatinu… více o Gumový dort
Suroviny na těsto vymícháme do hladkého těsta, které nalijeme na vymazaný, vysypaný plech,na těsto nasypeme švestky,… více o Makovec se švestkami
Piškoty necháme v sáčku a válečkem na těsto je rozdrtíme. Změklý tuk utřeme s moučkovým a vanilkovým cukrem do pěny a… více o Velikonoční piškotová vajíčka
Těstoviny uvaříme v osolené vodě s kapkou oleje podle návodu. Mezitím si oloupeme a na plátky, nebo půlplátky podle… více o Houbové těstoviny
Ve větší míse smícháme mouku, kypřící prášek, kokos, cukry, vejce, mléko a olej. Těsto vlijeme do vymazaného a… více o Kokosová buchta
Ze sypkých surovin, vejce a změklého másla vytvoříme drobenku, polovinu urovnáme na plech vyložený pečícím papírem,… více o Drobenkový tvarohový koláč
1. Troubu předehřejte na 220 °C. Olej rozpalte ve velké pánvi, přidejte česnek a po chvíli i špenátové listy. Míchejte… více o Florentský koláč
Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji v hrnci, poté přidáme maso nakrájené na kostičky a necháme chvilku… více o Těstoviny se smetanovou omáčkou a kuřecím masem
V pánvi na dvou lžících oleje osmahneme uzeninu. Poté přidáme zeleninu a lehce orestujeme. Po chvíli přidáme uvařené… více o Chalupářské těstoviny
1. Na velké pánvi s rovným dnem rozpálíme olivový olej na vysokou teplotu a dozlatova osmažíme kousky vykostěného… více o Paella Valenciana