
2
Vejce ušleháme s cukrem a vanilkovým cukrem, přidáme olej, vodu a mouku prosátou s práškem do pečiva. 2/3 těsta vlijeme… více o Koláč z pekla
Na těsto smíchejte mouku, cukr a na kostky nakrájené máslo. Přidejte žloutky, citronovou kůru a šťávu. Vypracujte těsto… více o Pekanový koláč
Svaříme si vodu a necháme ji vychladnout. Do vody přidáme nadrcený česnek, sůl, pepř a trochu kmínu. Mezitím si… více o Pečené koleno
Snídaně je často označována za nejdůležitější jídlo dne. A není divu. Právě první jídlo po… Celý článek
Povedla se vám tento rok pořádná rajčatová úroda? Není nic jednoduššího než zpracovat rajčata… Celý článek
Prázdniny skončily a se školou nastal pro mnohé i tradiční shon. A proto si k večeři udělejte… Celý článek
Budapešťská pomazánka z tvarohu a vonící paprikou už řadu let patří k nejoblíbenějším… Celý článek
Z kvasnic, cukru, mléka necháme vzejít kvásek, a vypracujeme těsto. Necháme vykynout. Těsto rozdělíme na pět bochánků a… více o Martiny – martinské rohlíky
Mléko dáme vařit, část ho odebereme a rozmícháme v něm důkladně pudink a skořicový cukr, pak ho přimícháme ke zbytku… více o Pudink jedna radost
Tvaroh, cukr, mouku a žloutek smíchejte dohromady a vypracujte těsto. To nechte v ledničce asi 1 hodinu odpočinout. Pak… více o Tvarohové chrupinky
Uvaříme rýži do poloměkka. Na pánvi wok rozpálíme olej a přidáme rýži. Přelijte sojovou omáčkou a smažte chvilku za… více o Smažená rýže
Houby očistíme a rozkrájíme na kousky. Důkladně je ve studené vodě propláchneme a necháme okapat. Cibuli oloupeme a… více o Houbová žemlovka
Vepřovou panenku očistíme od přebytečného tuku a blan, osolíme a opepříme. Na kuchyňskou desku poklademe slaninu tak… více o Vepřová panenka
Heru utřeme s cukrem a vejci do pěny. Přidáme mouku s kypřícím práškem a špetkou soli.Čokoládu a ořechy posekáme na… více o Americké čokoládové cookies
Maso okořeníme, zakapeme olejem a necháme v lednici přes noc. Druhý den na pánvi zpěníme cibuli, přidáme maso a… více o Kuře po židovsku
Návod na karamel: Na kvalitní pánev dáme 2 lžičky cukru krystal a udržujeme teplotu na 120°C. Za chvíli se začne… více o Luxusni svickova
1. Očištěné žampiony pokrájíme na hrubší kousky. 2. Oloupané na kostky nakrájené brambory pečeme v pekáči na sádle v… více o Brambory se žampiony Marie Woodhamsové
Brambory omyjeme a i se slupkou nakrájíme na plátky a povaříme v osolené vodě. Máslem vymažeme plech, rozložíme… více o Okoun po italsku
Plátky veky nebo toastového chlebíku v troubě z jedné strany opečem a necháme vychladnout. Máslo a Romadůry rozpustíme… více o Toasty delikates