3.25
Do 5 litrové láhve dáme květy, kyselinu, převařenou vodu a necháme 24 hodin stát. Přecedíme přes plátno. Přidáme cukr,… více o Bezinkový sirup
V rendlíku smícháme kakao, cukr a sůl. Přilijeme vodu a umícháme dohladka. Přivedeme do varu a minutu povaříme. Bedlivě… více o Čokoládový sirup
Květy bezu opatrně opláchněte studenou vodou tak, abyste z nich neomyli všechen pyl – to on určí kvalitu sirupu a předá… více o Voňavý sirup z bezinkových květů
Čas letí zběsile a vy si říkáte, co ještě musíte stihnout? Pokusíme se vám zkrátit alespoň čas… Celý článek
Že saláty patří pouze k létu? Omyl! Přesvědčíme vás o tom, že se svého křupavého salátu plného… Celý článek
Pokud milujete dezerty, které zaujmou nejen svou chutí, ale i tím, jak vypadají, pak jsou… Celý článek
Chystáte se v sychravých podzimních dnech zalézt pod deku a pustit si oblíbený film? Udělejte… Celý článek
Žloutky šleháme s cukrem a máslem. Mouku smícháme s práškem do pečiva a kokosem. Ušleháme sníh z bílků a do krémového… více o Kokosová bábovka šlehaná
Postup je velmi jednoduchý i pro začátečníky. Vše důkladně promíchat a nalít do vymazaného hlubšího plechu. Pečeme při… více o Povidlový perník
Uvaříme těstoviny dle návodu na sáčku, do kastrolku vlijeme smetanu a přidáme nastrouhanou nivu, popřípadě tavené sýry… více o Rychlé penne s nivou
Nivu s cibulí nastrouháme, smícháme a klademe na kolečka salámu, přeložíme je v půli a přitiskneme okraje, sepneme… více o Salámová kolečka s nivou
Uvaříme těstoviny al dente. Mezitím na pánvi zesklovatíme na jemno nakrájenou cibuli, prudce opečeme na kostičky… více o Těstoviny à la smetanito
Dáme vařit rýži do slané vody, společně s kari kořením (podle chuti). Než se nám rýže uvaří, tak si nastrouháme sýr a… více o Rýže na kari se sýrem
Porce králíka osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a položíme do pekáče na pokrájené houby. Přidáme nahrubo nasekanou… více o Králík na houbách a hořčici
Vše postupně dáme do pekárny a zapneme program TĚSTO. Z připraveného těsta upleteme pletýnky necháme tak 10 minut… více o Pletýnky z domácí pekárny
Hermelíny rozpůlíme, měkkou část vydlabeme lžičkou a společně s nastrouhanou(rozdrobenou) Nivou na pár vteřin vložíme… více o Nakládaný pivní Hermelín
Na přípravu tohoto jídla potřebujete 2 pánve. V jedné pánvi osmažte asi na 4 lžících oleje květák rozebraný na malé… více o Květák s masem
1. V míse smíchejte mouku s cukrem. Přidejte do směsi máslo a zpracujte tak, aby vznikla drobenka. Do ní přidejte… více o Čokoládové tartelky
Do kastrolu nalijeme vodu, kterou necháme vařit. Až voda začne vařit, nasypeme do ní těstoviny, přidáme špetku soli a… více o Argentinské těstoviny