
2.92
Na tuku (sádle) zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou, vložíme bobkový list, několik zrnek nového koření… více o Rajská omáčka podle maminky
V hrnci si na lžíci oleje necháme rozpustit máslo, které zaprášíme moukou a za stálého míchání usmažíme světlou jíšku.… více o Jednoduchá koprová omáčka z mléka
Z oleje a polohrubé mouky uděláme zásmažku a necháme ji vychladnout. Přidáme větší část kopru. Zalijeme vodou a… více o Babiččina koprová omáčka
Znáte flammkuchen? A co takhle tarte flambée? Pod oběma názvy se skrývá tentýž pokrm – tenký,… Celý článek
Hokkaidó (nebo také hokaido) je bezesporu favoritem mezi dýněmi. Má příjemnou chuť, vysoký… Celý článek
Už máte doma Labubu? Z postavičky, která vypadá jako malé monstrum s velkýma ušima a šibalským… Celý článek
Jablka jsou nejdostupnější a poměrně levné ovoce mnoha odrůd a chutí. Navíc mají obrovskou… Celý článek
V uvedeném pořadí dáme ingedience do pekárny (sušené mléko je možno vynechat). Zapneme program Příprava těsta. Po… více o Bagety z pekárny
Sýry nastrouháme na jemném struhadle, přimícháme na kostičky nakrájený salám, žloutky, mouku a sníh z bílků. Nesolíme.… více o Sýrové koule
Do menší misky dáme sojovku, worchester, koření, naředíme troškou piva a nakonec utřeme několik stroužků česneku,… více o Vylepšené špekáčky na opékání
Brambory a vejce nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme zbylé přísady a promícháme lžicí nebo vidličkou NEMIXUJEME.… více o Bramborovo-vajíčková pomazánka
Z uvedených přísad vypracujeme těsto, rozdělíme na poloviny a do jedné vpracujeme 2 lžíce kakaového prášku. Těsto… více o Boží bochánky
Maso nakrájím na nudličky a orestuju na másle, přidám kunovjanku, celerák, ananas, zamíchám spolu s majonézou a… více o Kuřecí salát s celerem
Steaky po obou stranách naklepeme, okraje nařízneme a posypeme nahrubo umletým pepřem. Takto připravené steaky vložíme… více o Pepřové steaky
udelame kynute testo, kvasnice ,mouka mleko, vejce, olej, nechame nakynout, nakrajime salam, kozi rohy,papriku … více o Mexická pizza
Cizrnu necháme namočenou 8 - 12 hodin (do vody muzeme přidt jedlou sodu, asi půl lžičky na 0,5 l vody). Pak vodu… více o Cizrna na italský způsob
- nechat povolit máslo do měkka - uvařit puding s mlékem dokud nezhoustne - vychladit puding - smíchat máslo a… více o Krém na dort
Drobně nasekanou cibuli zpěníme na sádle, přidáme nakrájené brambory, osolíme a zaprášíme oběma druhy papriky. Chvíli… více o Oravská kulaša
Oloupejte cibuli a nakrájíme na plátky. Rozpustíme máslo a cukr na mírném ohni. Přidejte cibuli, zakryjte pokličkou na… více o Cibulová marmeláda IV.