
3.5
Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a na oleji pečlivě osmahneme. Oloupané syrové brambory nakrájíme na… více o Hovězí maso s bramborem v alobalu
Usmažíme 2 vajíčka na cibulce. Prsíčka naklepeme, osolíme a poprášíme grilovacím kořením. Klademe na vymazaný alobal:… více o Řízky v alobalu s vajíčkem
Na másle zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme kmín (asi polévkovou lžíci), zamícháme a přidáme nadrobno nakrájené… více o Kmínová polévka s bramborem
Využijte první sladké plody léta a upečte z nich něco dobrého na víkend. Koláče a další… Celý článek
Pokud používáte formu na muffiny pouze na pečení roztomilých báboviček, které se vejdou tak… Celý článek
Máte chuť na čerstvý domácí krémový sýr? Pak byste měli vyzkoušet labneh. Tahle pochoutka z… Celý článek
Každé dítě ví, že plody by se neměly trhat zelené. V případě vlašských ořechů to ale tak úplně… Celý článek
V uvedeném pořadí dáme ingedience do pekárny (sušené mléko je možno vynechat). Zapneme program Příprava těsta. Po… více o Bagety z pekárny
Máslo rozehřejeme, vmícháme krupici, necháme nabobtnat, přidáme cukr a tresť. Za tepla tvarujeme kuličky, které… více o Krupicové kuličky
Z mouky, vejce, soli a studené vody vypracujeme polotuhé těsto a do vroucí osolené vody přes cedník nebo struhadlo s… více o Nokerle s vajíčkem
Připravíme si kvásek z droždí, cukru a vlažného mléka. V rendlíku ohřejeme mléko a máslo. Do misky nasypeme hladkou… více o České buchty s povidly a tvarohem
Troubu předehřejte na 230°C. V pekáčku smíchejte brambory. cibuli, tymián, zeleninový vývar a olej. Osolte, opepřete a… více o Zapečené vepřové plátky
Na vále smícháme všechny přísady a přidáme v trošce horké vody rozpuštěné kapučíno. Zpracované těsto je hladké a nelepí… více o Čtverečky „Cappuccino"
1. Brambory, mrkev a pastinák oloupejte a pak nakrájejte na co nejtenčí plátky – doporučuji tuto fázi svěřit robotu,… více o Zapečené smetovanové brambory s kořenovou zeleninou
Vše smícháme dohromady, nalejeme na vymazaný pečící plech a pečeme 20 min. na 190 °C. více o Maková hrnková buchta
Na másle a oleji osmažíme cibulku a přidáme rýži. Potom přidáme kůru, šťávu, vodu a kostky bujonu. Přivedeme do varu a… více o Tuňákový pilaf
Všechny suroviny dobře smícháme, nalijeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech, poklademe půlkami švestek - řeznou… více o Rychlý švestkový koláč
Do mouky prosáté s práškem do pečiva rozsekáme máslo, přidáme cukr, vejce, žloutek, mléko a ocet. Na vále vypracujeme… více o Jablkový mřížkový koláč
Smícháme sypké ingredience, poté přidáme mléko, vejce a nakonec olej a med. Pečeme v troubě předehřáté na 180 °C cca… více o Hrníčkový perník s polevou z ledových kaštanů