
2.67
Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso. Vložíme 500 g brambor, mrkev, celer a petržel.… více o Kotlík albánský
Kysané a sterilované zelí můžeme pokrájet a dáme i s lákem vařit s utřenými (nebo prolisovanými) stroužky česneku se… více o Zelný kotlík
Na oleji zpěníme na plátky nakrájené cibule, jen zesklovatět, ne zhnědnout. Přidáme na kostky nakrájené syrové brambory… více o Selský kotlík od Pihule aneb lžícostoják
Při pohledu na její sladké výtvory je někdy těžké uvěřit, že jsou opravdu k jídlu. Kristina… Celý článek
Máte-li velkou úrodu rajčat, jistě přemýšlíte, jak je chutně zužitkovat. Zkuste je usušit. Je… Celý článek
Vybrat kvalitní kečup je občas složitější, než se zdá. Může se v něm schovávat velké množství… Celý článek
Červené plody, které přivezl Kryštof Kolumbus z Jižní Ameriky, dlouho považovali lidé v… Celý článek
Do mísy s moukou a kváskem přidáme ostatní přísady, vypracujeme hladké těsto a necháme 20minut odpočinout. Pak ho… více o Nutelové rohlíčky
Bílky vyšleháme na tuhý sníh, přidáme třetinu dávky cukru. Zbytek cukru a vanilkový cukr vyšleháme se žloutky a Herou… více o Tvarohový koláč s rebarborou
Anglickou slaninu nakrájíme na malé kostičky, cihlu nastrouháme a všechny suroviny smícháme. Česnek, sůl a pepř, jak… více o Chalupářský chléb
Magi, worchestr, jogurt, hořčice, pepř, paprika pálivou, koření na grilované kuře, tymián, majoránka - to je marináda.… více o Maso s mozzarellovo-nivovou omáčkou
Z mouky, droždí, cukru, soli, skořice, kardamonu a citronové kůry připravíme kynuté těsto, do kterého vmícháme rozinky.… více o Rozinkové žemličky
Kuskus necháme nabobtnat a k němu přidáme nakrájené mandle, oříšky, sušené ovoce, zakapeme medem a navrh přidáme… více o Sladký kuskus
Jehněčí kýtu omyjeme, prošpikujeme nakrájenou slaninou, osolíme, potřeme hořčicí, okořeníme směsí koření na hovězí… více o Jehněčí pečeně s opečenými bramborami a omáčkou z červeného vína
Okraje toastového chleba odkrojíme.Mezi plátky chleba dáme plátky šunky a sýra.Vejce rozšleháme s mlékem ,osolíme… více o Obalované tousty se sýrem a šunkou
1. Jehněčí kolinko nařízneme nožem u kosti a tupou stranou nože očistíme kost. 2. Osolíme, opepříme a opečeme v hrnci… více o Konfitované jehněčí kolínko s limetkovo-batátovým pyré
Recept je vhodný na oslavy, je zdravější než chemické limonády, ale je stejně lahodný. Má sladkokyselou chuť, kterou… více o Dýňová šťáva
1. Do mísy si dám cukr, žloutky a vodu . Pečlivě míchám tak dlouho, dokud se neudělá pěna. Do směsi přidám olej, mouku… více o Ribiselscnitten
Všechny přísady se smíchají dohromady a přidá se tolik převařeného mléka, aby vznikla hustá kaše, která půjde vylít do… více o Kokosová bábovka