2.95
Na vyšší plech rozložíme cibuli nakrájenou na kolečka. Na ní poklademe naklepané, osolené a opepřené vepřové řízky.… více o Kovářské maso od maminky
Naklepeme kotlety, aby byly dostatečně měkké. Na každou kotletu položíme plátek sýra, poté šunku a srolujeme. Vložíme… více o Kelišovské kotlety
Pekáček silně vymažeme máslem a vysypeme strouhankou (může jí být více i na dně, dělá omáčku). Kotlety naklepeme,… více o Vinařské kotlety
Přestože by vánoční svátky měly být obdobím klidu a míru, pro většinu z nás to tak není. Jako… Celý článek
Chuť i vůně perníčků k Vánocům neodmyslitelně patří. A kdo chce jít ještě dál, pustí se do… Celý článek
Chyba, kterou možná děláte i vy. Nevhodně kombinujeme užívané léky s potravinami, nápoji a… Celý článek
Krásně voní, krásně vypadají, ale jíst se moc nedají, protože jsou tvrdé jako kámen? Tak to… Celý článek
Tavený sýr rozetřeme s máslem, přidáme utřený česnek, sůl, pepř a umícháme hladký krém, nakonec vmícháme nadrobno… více o Sýrová roláda se šunkou
Dáme vařit těstoviny, mezitím kuřecí maso nakrájíme na kostičky a osmahneme na pánvičce s kořením. Uvařené těstoviny… více o Těstovinový „rychlovka, mňamka“ salát
Mouku smícháme s práškem do pečiva, prosijeme a osolíme .Přidáme měkký tvaroh a na kousky pokrájený tuk a vypracujeme… více o Tvarohové polštářky
Z mléka, vejce, mouky, soli, kakaa a cukru ušleháme těsto na palačinky a na pánvi je opečeme do zlatova. Tvaroh,… více o Zapečené kakaové palačinky s tvarohem
Žloutky s cukrem utřeme do pěny, přidáme špetku soli a Lučinu. Vše dobře promícháme. Piškoty krátce namočíme do směsi z… více o Tiramisu
Na oleji osmahneme kuřecí kousky, osolíme, opepříme, okořeníme kořením pěti vůní. Až maso změkne, přimícháme nakrájenou… více o Kuřecí kousky s bramborákem
Gnocchi uvaříme podle návodu na obalu nebo na másle opečeme dokřupava. V kastrole rozehřejeme máslo, přidáme… více o Gnocchi se žampionovou omáčkou
Obě celá vejce rozšleháme s cukrem, olejem a bílým jogurtem. Do směsi vmícháme prosátou polohrubou mouku s práškem do… více o Meruňkový koláč
Cizrnu přelijeme studenou vodou a necháme nejméně 12 hodin nabobtnat. Pak cizrnu dáme do velkého hrnce a prudce vaříme… více o Hummus
Tahle pomazánka je ze zbytku masa z polévky, může být hovězí i kuřecí. Maso s celerem pomeleme, přidáme majonézu,… více o Pomazánka z vařeného masa
1. Nachystáme si hovězí maso - odblaníme, nakrájíme na nudličky. Naložíme do marinády z: olivového oleje, sůl, pepř,… více o Hovězí čína s nudlemi
Řepu vydrhneme pod tekoucí vodou, uvaříme v osolené vařící vodě (se špetkou kyseliny citronové - řepa si uchová původní… více o Salát z červené řepy s fazolemi