3.42
Do pekáčku dáme plátky filé, osolíme, opepříme, poprášíme paprikou a kari, posypeme plátky česneku. Do mezer dáme… více o Filé po cikánsku
Očištěné a osušené porce králíka potřeme česnekem utřeným se solí. Dno kastrolu nebo pekáčku s nepřilnavým povrchem… více o Králík na česneku
Omyté porce králíka potřeme solí a pepřem. Na rozehřátém oleji maso opečeme, přidáme majoránku, bobkový list, podlijeme… více o kralik na vine
Brambory v moučníku? Ano! Tato skromná surovina, kterou běžně používáme do slaných jídel,… Celý článek
Dýně je geniální podzimní zelenina a bylo by škoda nevychutnat si ji i ve sladké podobě.… Celý článek
Chcete překvapit rodinu či přátele nějakým úžasně strašidelným dortem na Halloween? Stačí si… Celý článek
Zelné saláty patří k nejoblíbenějším přílohám. Jsou osvěžující, křupavé a díky své… Celý článek
Nejprve vyšleháme do tuha šlehačku a bílky (každé zvlášt), žloutky utřeme s cukrem. Přidáme změklé máslo, mouku a… více o Foukaná buchta
Vejce, med, rozehřátý tuk vymícháme, přidáme čokoládu a mleté ořechy. Přimícháme rozdrobené piškoty. Hmotu dáme do… více o Ovocná rošáda
Salát opereme, necháme oakpat a listy roztrháme, papriku a cibuli nakrájíme, mátu nasekáme na drobno, z citronu lžičkou… více o Řecký salát s mátou
Brambory prolisujeme a k vychladlým přidáme jemný tvaroh, cukr, vejce, rozinky, strouhanou kůru, špetku soli, mouku.… více o Tvarohové krokety
Z másla a mouky uděláme jíšku, přidáme mletou sladkou papriku, rychle zamícháme a zalijeme asi dvěma hrnky vody.… více o Fazolková polévka mojí tchýně
Rozpustíme v kastrolu asi 1/8 másla a přidáme prolisovaný česnek. Maso nakrájíme na plátky, posolíme z obou stran.… více o Hovězí jen na česneku
Prorostlý bůček nakrájíme na menší kostky, dvakrát rozemeleme, hodně osolíme, rukama důkladně zpracujeme a necháme do… více o Řízky Astra
Kuřecí prsa nakrájíme na kostky a obalíme v solamylu. Na pánvi, na oleji orestujeme do zlatova, při restování osolíme,… více o Asijské kuře
Do nádoby na pečení vlijeme vlažné mléko s máslem nebo sádlem, přidáme mouku, cukr a rozdrobíme půl balíčku droždí.… více o Kynuté knedlíky – univerzální těsto
Kousky kuřete osolíme a trochu opepříme. Na pánvi zpěníme na másle nebo oleji drobně krájenou cibulku, pak přidáme… více o Kuře na kari – hit rodiny Woodhamsovy
Těsto si připravíme tak, že nejdříve vyšleháme 4 vejce se 150 g cukru moučka. Potom přidáme 100 ml oleje a 150 ml mléka… více o Děrovaný koláč
Smíchejte kávu, med, kakao (holandské), koření, česnek, limetkovou šťávu a sójovku. Vepřové kotlety opepřete, vložte do… více o "Kouřové" marinované vepřové