3
Suroviny smícháme a zaděláme těsto. Přikryjeme utěrkou a necháme 12 hodin vykynout. Pečicí mísu s poklopem necháme při… více o Domácí chléb z bílé mouky
Kokos smícháme s cukrem a přidáme bílek a rum podle potřeby, aby se dala hmota tvarovat. Vznikne hmota, ze které… více o Bílé myšky
V míse smícháme prosátou mouku, mletý cukr, vanilkový cukr, citrónovou kůru, špetku soli, žloutky a tuk. Zpracujeme… více o Bílé čokoládové dukátky
Celulitida je kosmetický problém. Vyznačuje se nerovnoměrným vzhledem kůže, která připomíná… Celý článek
Den matek se blíží, letos vychází na 12. května. Jaký dárek maminku potěší a zároveň bude… Celý článek
Týden před výplatou může být výzvou, co se týče vaření chutných a zároveň levných jídel. V… Celý článek
Tofu dneska koupíte na každém kroku a je oblíbené mezi vegetariány a vegany, ale zařazují ho… Celý článek
Broskve nakrájíme na kostičky a hodíme do kastrolu. Vedle smícháme pudink s vodou (stejně vody jako je na obalu… více o Broskve s piškoty
Z uvedených surovin připravíme těstíčko ve kterém obalíme naklepané a naříznuté (aby se nekroutily) plátky krkovičky.… více o Krkovička v bramborákovém těstě
Bílky ušleháme s pískovým cukrem. Přidáme žloutky a mouku a ještě nějakou chvilku šleháme. Předehřejeme troubu na 180… více o Těsto na roládu podle Marty Machové
Den předem si svaříme Salko (slazené kondenzované mléko) v plechovce potopené ve vodě asi 1,5-2 hodiny. Na těsto… více o Karamelové řezy s piškoty
Petrželovou nať nasekáme na drobno. Na alobal kápneme olivový olej (asi tak 1 - 2 polévkové lžíce) a rovnoměrně ho po… více o Ďábelský pangasius
Hladovce zabavíme nějakým lehkým předkrmem a lahví vína. Necháme si nalít sklenku a levou zadní velmi nedbale uvaříme… více o Placaté kuře
Vypracujeme těsto a vytahujeme ho na obdélník, pokapeme olejem, rozložíme náplň, pevně srolujeme a stočíme do spirály … více o Vertuta
Na 1 sklenici: 2 lžičky inst. kávy, 2 lžičky cukru, trocha vody, to vše dát do pet lahve a třepat, dokud se nevytvoří… více o Ledová káva skvělá a jednoduchá
Smícháme všechny ingredience. Těsto nesmí být tekuté, ale ani moc husté. Usmažíme palačinky na dobře rozpálené pánvi,… více o Jednoduché palačinky
Bůček vyškvaříme na oleji, přidáme kostičky cibule, mrkve, celeru a česneku, vše společně osmažíme. Poté přidáme mleté… více o Boloňská omáčka
Na přípravu tohoto výborného cukroví se hodí nejlépe sádlo prodávané v kostkách. Nebojte se péct z této suroviny, v… více o Sádlovky – recept po babičce
Nad parou vyšlaháme všetky ingrediencie a naplňame tortové oplátky striedavo kakaová poleva a ríbezlový džem. více o Tortové oplátky