3.5
Uzené maso zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Na oleji orestujeme nastrouhaný celer a na kostky nakrájené brambory,… více o Čočková polévka s uzeným masem
Uzená žebra vaříme zvlášť (občas odpadnou kousky kostí). Pokud máme bůček, můžeme vařit dohromady s fazolemi a kořením.… více o Fazolová polévka s uzeným masem
Brambory uvaříme ve slupce doměkka. Necháme vychladnout. Poté je oloupeme, rozpůlíme a vnitřky vydlabeme. Máslo utřeme… více o Brambory plněné ementálem a uzeným masem
Josef Maršálek na své babičky vzpomíná s obrovskou láskou a vděčností. Právě ony v něm… Celý článek
Přestože 11. listopad není státním svátkem, oslavy svátku svatého Martina si mnozí z nás… Celý článek
Stejně jako si nedokážeme představit Vánoce bez smaženého kapra se salátem a Velikonoce bez… Celý článek
Vyhazujete často jídlo, protože vám zbyde nebo se rychle zkazí?Jen v Česku končí každý den… Celý článek
Z uvedených ingrediencí zpracujeme drobenku, vymačkáme ji do formy 22x20 cm vyložené pečícím papírem a vyrovnáme povrch… více o Citronové kostky
Upečeme klasický piškot z osvědčeného receptu. Termix připravíme tak, že uvaříme pudink z mléka, cukru a prášku a v… více o Termixové řezy
Prsa a játra nakrájíme na větší kostky, které pomažeme důkladně olejem a okořeníme solí pepřem a grilovacím kořením.… více o Špízy v sezamové krustě
Palačinky připravíme obvyklým postupem. Náplň připravíme smícháním ingrediencí kromě rumu. Palačinky naplníme sypkou… více o Zapečené palačinky
Všechny přísady smícháme a vypracujeme těsto. Moučka prosátá, tresti jen pár kapek dle chuti, barva dle potřeby. více o Marcipán
Ze žampionů odstraníme třeně a do prázdných kloboučků dáme trochu pesta a kousek sýra. Z uvedených ingrediencí… více o Italské žampiony na gril
Pohanku přelijeme horkou vodou a necháme 15 minut odstát. Na oleji osmahneme na kostičky nakrájené uzené maso,… více o Kontrabáš
Osmažíme cibuli do zlatova, potom přihodíme všechno koření a provoníme. Na pánev přidáme protlak a prohřejeme. … více o Silná rajská omáčka
Mleté maso důkladně prohněťte se solí a pepřem. Můžete dochutit i worcesterskou omáčkou. Z masa vytvarujte plošší… více o Americký hamburger z vyzrálého hovězího
Těsto: Do hrníčku si rozmíchejte sodu s octem (pění). Do hrnce na vaření dejte rozehřát na mírný oheň máslo s medem,… více o Marlenka – starodávný recept ruských žen
Nejdříve si očistěme kuřecí maso a nakrájejme ho na menší kostičky, osolíme a okořeníme ho dle vlastní chuti. Maso… více o Zapečené těstoviny podle Martiny
Vepřová játra omyjeme a připravíme si slabší plátky. Potom je osolíme a opepříme a nastrouhaným česnekem je pomažeme na… více o Vepřová játra obalovaná