
3.67
Smícháme všechny suroviny dohromady, do výsledné marinády naložíme na 24 hodin kuřecí křídla. Poté je obalíme v hladké… více o Křidýlka od číňana
Křidýlka potřeme sójovou omáčkou a mírně je osolíme a opepříme. Smažíme je na rozpáleném oleji asi 15 minut. Na jiné… více o Kuřecí křidýlka po čínsku
Do první mísy dáme: sůl, papriku, česnek, chilli, gril. koření, kari, tymián. Do druhé mísy dáme: mouku a špetičku soli… více o Fastfoodová křidýlka
Těstovinové saláty jsou ideálním letním jídlem. Zasytí, ale přesto jsou lehké a hotové za pár… Celý článek
Chcete si ještě užít konec prázdnin, aniž byste museli trávit čas v kuchyni? Zkuste večeře z… Celý článek
Tatarská omáčka patří mezi nejoblíbenější studené omáčky v českých domácnostech. Málokdo si… Celý článek
Když máte chuť na něco sladkého a opravdu dobrého, pak vám jistě přijdou vhod naše dezerty ze… Celý článek
Želatinu rozpustíme v horkém mléce a necháme odstát. Tvaroh utřeme s cukrem, přidáme drobně nakrájené nebo rozmačkané… více o Nepečený tvarohový dort s ovocem
Mléko v hrnci osolíme, přidáme tuk a ohřejeme, až se tuk rozpustí. Do teplého vmícháme krupici a uvaříme kaši, která je… více o Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Vymažte tukem pekáč o přibližných rozměrech 30x20x5. Nařežte veku či bagetu na silnější plátky (3 cm) a položte je v… více o Snídaně na druhý den
Žemle nakrájíme na kostky, polijeme mlékem a necháme chvilku vsakovat. Pak vmícháme vejce, škvarky, sůl a dle potřeby… více o Škvarkové knedlíky
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme protlak a vodu, utřený česnek a feferonku (tu lze vynechat). Necháme krátce povařit.… více o Špekáčky pikant RLD
Kachnu očistíme, osolíme a vložíme do pekáče. Šalaotky oloupeme a spolu se slaninou, snítkou rozmarýnu a bobkovým… více o Kachna na víně s perníkem
1. Lilek zbavíme zelené stopky, podélně nakrájíme na pět silnějších plátků. 2. Spodní plátek dáme stranou. Povaříme… více o Lilek s tofu a rajčaty
Na másle osmahneme cibuli, přidáme vločky a smažíme, až jsou křupavé a zhnědlé. Přidáme vejce a uděláme smaženici,… více o Boží vločková polévka
V mouce uděláme důlek, dáme trochu kvasnic, malou lžičku cukru, trochu vlažného mléka. Jakmile kváse vzejde, přidáme 1… více o Amolety z kynutého těsta
Fazolové lusky krátce orestujeme na rozpáleném oleji na pánvi, přidáme nasekaný česnek a společně podusíme. Listový… více o Tuňáková mísa
Žitnou a hladkou mouku, kmín, sůl a půl lžičky sušených kvasnic nasucho promíchám, přidám ocet, vodu, znovu promíchám,… více o Domácí chleba
Hrách propláchneme a namočíme přes noc do studené vody. Nabobtnalý hrách vaříme ve vodě, ve které byl namočen. Vaření… více o Hrachová kaše