3.11
Křidýlka potřeme sójovou omáčkou a mírně je osolíme a opepříme. Smažíme je na rozpáleném oleji asi 15 minut. Na jiné… více o Kuřecí křidýlka po čínsku
Křidýlka v kloubech naporcujeme (já špičky vyhazuji, není na nich masíčko). Dáme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme… více o Křidýlka jako z KFC
Do první mísy dáme: sůl, papriku, česnek, chilli, gril. koření, kari, tymián. Do druhé mísy dáme: mouku a špetičku soli… více o Fastfoodová křidýlka
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
Poctivé polévce s domácími nudlemi se máloco vyrovná. Domácí nudle mají pevnější strukturu,… Celý článek
Staročeská polévka v podobě kaldounu klokotala na kamnech vždy, když se připravovala drůbeží… Celý článek
Máslo, cukr a vejce utřeme nejlépe ve šlehači. Do ušlehané hmoty přidáme ostatní přísady a promícháme. Menší plech s… více o Řezy z červeného vína
Brynzu vyšleháme s mlékem a paprikou, dosolíme (pokud je potřeba) a vmícháme nakrájenou pažitku. Pomazánku mažeme… více o Brynzová pomazánka s pažitkou
Vše nakrájíme na kostky, cibuli, párek na kolečka a střídavě napicháváme na špejli. Pak každou špejli obalíme v… více o Sýrová jehla
Těstoviny uvaříme dle návodu, necháme okapat a uchováme v teple. Cibuli a česnek nakrájíme na drobno, cibuli dáme… více o Těstoviny s tuňákovou majdou
Vše očistíme a pomeleme, přidáme olej, ocet, cukr a Deko a vaříme 2 hodiny. Plníme do sklenicek a sterilujeme 20 minut… více o Pálivec
Najemno nasekáme papričky a česnek. Kuřecí maso nakrájíme na menší kostičky, posolíme, popepříme a zprudka osmažíme na… více o Kuřecí maso s kukuřicí v tortille
Fayole namočíme předem na 3-5 hodin do vody, aby nabobtnaly. Na tuku zpěníme cibuli, zasypeme ji mletou paprikou,… více o Gulášová polévka s bílými fazolemi
V robotu podrtíme sušenky, přidáme změklé máslo a vytvoříme kompaktní hmotu. (Jde to i ručně - v mikrotenovém šáčku… více o Cheesecake
Na sádle osmažíme drobně pokrájenou cibuli, kterou zaprášíme hladkou moukou, necháme jí zpěnit a zrůžovět. Jelito… více o Prdelačka z jelítka – jíšková
Maso nakrájíme buď na plátky nebo na nudličky. Špek nakrájíme na drobné kostičky a dáme smažit. Hned jak začne pouštět… více o Roštěnky na špeku
Z mléka a pudinkového prášku uvaříme pudink a necháme vychladnout. V míse vyšleháme máslo s cukrem a postupně… více o Rychlé BE-BE řezy
1) Bílek si oddělíme od žloutků. 2) Žloutky si smícháme s cukrem, přidáme mléko a olej. Vše důkladně promícháme … více o Vynikající olejová bábovka