
2.88
Na sádle orestujeme dozlatova cibuli nakrájenou na kostičky. Přidáme mletou papriku, bobkový list, hladkou mouku a… více o Zelňačka s klobásou
Brambory nakrájené na drobné kostičky vaříme zalité půllitrem vody se solí a kořením (nové koření předem podrtíme)… více o Bramborová omáčka s klobásou
Do formy domácí pekárny dáme ingredience dle pořadí. Pekárnu nastavíme na program „základní bochník“. Na kostičky… více o Pivní chléb s klobásou
Pokud jste doteď měli ze zavařování obavy nebo doma nemáte velký zavařovací hrnec, máme pro… Celý článek
Omáčky jsou bezesporu typickým pokrmem pro českou kuchyni. Někomu připomenou dětství a… Celý článek
Po celém světě jsou meruňky považovány za symbol štěstí a bohatství. Není divu. Šťastnými vás… Celý článek
Pokud hledáte ideální dort na dětskou oslavu, už dál nehledejte. Je tady totiž piñata torta,… Celý článek
Všechny ingredience smícháme. Vymažeme formu máslem, vysypeme strouhankou, nalijeme těsto a pečeme v předehřáté troubě… více o Babeta (buchta)
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím… více o Grilovaný hermelín na topince
Do mouky se solí přidáme máslo a tuk a prsty vypracujeme drobenku. Přidáme vodu a zpracujeme těsto, které odložíme na… více o Jablečný koláč od Sněhurky
Smícháme v misce hořčici, kečup a pepř a obalíme v hmotě játra. Na sádle osmahneme cibuli, až je pěkně hnědá,… více o Smažená játra
Vepřové opláchneme, lehce naklepeme. Alobal vždy potřeme olivovým olejem, položíme plátek, který přelijeme 1 lžící… více o Vepřové plátky v pórku
Smícháme krupici, cukr, jogurt, olej, kokos a prášek do pečiva. Necháme půl hodiny odpočinout. Mezitím si připravíme… více o Basbousa
Vše zamíchat, dát péct, nechat vychladnout a potřít krémem. Nakonec posypat sekanými ořechy a pocákat čokoladou (100 g… více o Ananasový moučník alias „Orgasmus"
Z ingrediencí uhněteme těsto (lepší nechat mouku trochu nasát vodu před zpracováním, vytvarujeme knedlíčky a vaříme cca… více o Tvarohové knedlíky s jahodovou omáčkou
V hrnci rozehřejeme máslo s olejem, přidáme nastrouhané mrkve a orestujeme. Mrkev pustí zlatavou barvu, kterou polévku… více o Květáková polévka s mrkví
1. Cibuli osmažíme na oleji. 2. Přidáme tuňáka a osmahnem. 3. Přidáme pokrájená rajčata. 4. Podusíme. 5. Přidáme… více o Tuňákové špagety
Housku nakrojíme, aby se do ní dal strčit hamburger. Hamburger osmažíme na pánvi, dokud nebude měkký a křupavý.… více o Hamburgery podle Honzíka
Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu na skus, pak scedíme. Houby pokrájíme a krátce povaříme, scedíme. Cibuli… více o Houbařské těstoviny