2.86
Kotlety naklepeme, brambory oloupeme a nakrájíme na plátky asi půl cm silné. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kolečka.… více o Kotlety na šlehačce
Pekáč (zapékací misku) vymažeme olejem a poklademe kolečky cibule. Na ni položíme naklepané, osolené a opepřené kotlety… více o Kotlety na šlehačce dle Pavly Reifové
Troubu předehřát na 220 C. Cibuli a česnek na tenké plátky, maso umýt a lehce osolit. Do poékáčku naskládat maso vedle… více o Krkovice na pivě
Pečená husa neodmyslitelně patří k podzimnímu svátku sv. Martina. Protože ale letos připadá na… Celý článek
Rohlíčky s ořechovou náplní jsou sladkou klasikou, která neomrzí. Recept na ně je jednoduchý a… Celý článek
Zelí patří k nejoblíbenějším českým přílohám. Je jednoduché na přípravu, levné, dostupné po… Celý článek
Neexistuje moc dezertů, které by byly populární po celém světě. Dýňový koláč neboli pumpkin… Celý článek
Brambory omyjeme, oloupeme a najemno nastrouháme. Přebytečnou vodu slijeme. Česnek oloupeme a nastrouháme, prolisujeme… více o Bramboráky
Roštěnky naklepeme, na okrajích lehce nařízneme, potřeme česnekem, osolíme, opepříme a zalijeme pivem (piva tolik, aby… více o Roštěnky v pivu
Na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme na hrubo nastrouhanou mrkev, osolíme, okořeníme a krátce orestujeme. Přimícháme… více o Tuňákové rizoto
Maso nakrájíme, naklepeme, osolíme a opepříme - obalíme v mouce. Na hodně rozpáleném tuku osmažíme, dáme do vyhřáté… více o Židovina
Dáme udělat špenát,před dokončením vložíme nadrcený česnek. Nakrájíme kuřecí maso na maličkaté kostičky,osolíme a… více o Gnocchi se špenátem a kuřecím masem
Vodu a olej si smícháme v jakékoliv láhvi s uzávěrem - roztřepáním se krásně spojí. Celá vejce vyšleháme s cukrem do… více o Bábovka (pippiva)
*Krovičku postranách nakrojíme, aby se při pečení nezkroutila, naklepeme, osolíme, ochutíme kmínem nebo pepřem a dáme… více o Bramborové noky s dušeným kysaným zelím a pečenou krkovicí
- Smícháme mléko a cukr a vyrobíme kvásek. - Do mouky přisypeme lžičku soli. promícháme s kváskem. - po případě… více o Bavorské vdolečky
1. Tři lžíce oleje ohřejte v hrnci, přidejte česnek a minutu jemně smažte, aby pustil aroma, ale nespálil se. Přidejte… více o Oreganová dobrota
Plěna 1. Žloutky s cukrem a sirupem vyšleháme v lázni do husté pěny. 2. Necháme ochladit a smícháme se šlehačkou a s… více o Kokosová pěna s čokoládovou omáčkou a křehkým těstem
Omytou a osušenou kačenu potřeme 12 hodin před pečením pastou z 3 stroužků česneku, solí, papriky a pepře. Brambory… více o Kachna plněná brambory
Na plech dáme olej, přidáme nakrájená rajčata, brambory na čtvrtky, cibuli na kolečka a papriku na proužky. Vše… více o Italské kuře II.