
3.67
Plátky krkovičky nasolíme, opepříme, vložíme do ohnivzdorné skleněné mísy a zalijeme šlehačkou. Pečeme v troubě cca 75… více o Krkovička na smetaně
Plátky masa osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou, pak ponecháme v chladu. Nakrájíme si najemno kyselou okurku,… více o Krkovička po cigánsku
Trochu silnější plátky krkovičky lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Pekáček vymažeme sádlem a vyložíme anglickou… více o Krkovička na černém pivu
Meteorologové předpovídají, že se vrací vlna veder. A v takovém počasí možná oceníte k jídlu… Celý článek
Cuketa je úžasná a všestranná zelenina, kterou je navíc velmi snadné si vypěstovat na vlastní… Celý článek
Grilovací sezóna je konečně tady. Abyste si ji užili naplno, hodí se mít pár praktických… Celý článek
Pokud už vám docházejí nápady, jak zužitkovat cukety, máme pro vás tip. Udělejte z nich… Celý článek
Z mléka, cukru, trochy mouky a kvasnic necháme vzejít kvásek. Ze všech uvedených surovin zpracujeme těsto a dáme… více o Škvarkové loupáčky
Maso ostrým nožem rozřízneme na 1-2 cm silný plát. Plát masa rozložíme na prkénko a navlhčenou paličkou jej rovnoměrně… více o Roláda z vepřového masa
Dáme vařit rýži, mezi tím nakrájenou cibuli s prolisovanym česnekem osmažime do zlatova na sádle. Poté zalijeme 1L vody… více o Rajská polévka s rýží
1) Krajíce starého chleba rozdrobíme, přidáme rozdrobenou kostku droždí a zalijeme vlažnou vodou. Necháme namočené… více o Chlebové rohlíčky
* vše rozmixovat * do dortové formy poklademe piškoty * nalijeme 1/2 hmoty, naklademe ovoce a piškoty * zalijeme… více o Tvarohový nepečený dort
Uzená žebra vaříme zvlášť (občas odpadnou kousky kostí), pokud máme bůček, můžeme vařit dohromady s fazolemi a kořením.… více o Fazolová polévka s uzeným masem
Maso potřeme solí, urovnáme (natlačíme) do hrnce. Za 3-4 dny zalijeme připraveným nálevem aby bylo potopené. Zatížíme a… více o Domácí uzený bůček, plec, ramínko, kýta
Dýni nakrájíme na kousky a uvaříme ve slané vodě. Uvařenou dýni rozmačkáme vidličkou, zahustíme strouhankou a necháme… více o Dýňové bramboráky
Uvaříme těstoviny podle doby napsané na obalu. Scedíme a dáme na talíř. Vezmeme bílý jogurt, který lžičkou dáme na… více o Řecké těstoviny
Zaděláme kvásek (já roztírám droždí na kašičku s cukrem a poté přidávám další suroviny), přidáme do mísy s moukou, solí… více o Dalamánky z chlebové mouky
Tento recept je jednoduchý na přípravu. Nejdříve si dáme do pekáčku omyté kuře (můžete celé nebo klidně kupované… více o Kuře v kečupové omáčce
Do větší mísy dáme maso (my používáme zásadně ochucené mleté maso na karbanátky zakoupené v Kauflandu) a podle chuti… více o Naše domácí hamburgery