
3.25
Bůček uvaříme s bobkovým listem, pepřem a 12 stroužky česneku. Ještě teplý ho potřeme kašičkou, kterou jsme udělali ze… více o Nakládaný bůček
Bůček uvaříme doměkka společně se solí, celým pepřem, novým kořením a bobkovým listem. Mezitím si namícháme pastu ze… více o Bůček pořádného chlapa
Bůček omyjeme, osušíme a ostrým nožem v něm vytvoříme kpasu. Housky nakrájíme na kostičky, postříkáme mlékem, přidáme… více o Nadívaný vepřový bůček
Vlastní úroda je vždy potěšení. A uchovat si ji na zimu je i současným trendem. Jak si poradit… Celý článek
Mražené, chlazené, loupané, neloupané, tygří, bílé… Víte, jak se vyznat v krevetách a jak je… Celý článek
Polévky z rajčat, hlavně těch zralých letních, jsou doslova rajským potěšením. Mají nespočet… Celý článek
Krásná rodačka z německého Rheinbergu, která chtěla být původně právničkou v advokátní… Celý článek
Vymícháme tuk, vejce, cukr, vanilku a vodu, přidáme ovesné vločky, mouku, sůl a sodu, a podle chuti přimícháme nasekané… více o Keksy z ovesných vloček
Uděláme kvásek z cukru droždí a mléka. Jakmile vzejde (dělá se pěna), tak zaděláme vláčné těsto přidáním ostatních… více o Borůvkový koláč mojí babičky
Kysané zelí vysypeme ze sáčku, slejeme, necháme odkapat, ale neproplachujeme. Dáme do mísy a přidáme nadrobno… více o Salát z kysaného zelí
Vejce ušleháme se solamylem a ostatními přísadami. Do těstíčka naložíme naklepané řízky a necháme uležet do druhého dne… více o Řízky v těstíčku Stella
Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky, posypeme moukou a vegetou, dobře promícháme, mírně osolíme a na rozpáleném… více o Moravský flamendr
Na vále zpracujeme rukama hladké těsto. Rozdělíme je na poloviny. Každou polovinu položíme na plech vyložený papírem na… více o Nebe v hubě
Uděláme kvásek,postupmě přidáme všechny suroviny.Husté těsto necháme dobře vykynout.Pečeme v lívanečníku. Potíráme… více o Domácí lívance
Mleté hovězí smícháme s trochou na jemno nakrájené cibule, přidáme kečup, česnek, pepř a sůl a promícháme (nebojte se… více o Hovězí hamburger
Maso rozkrojíme v plát, rozklepeme, osolíme, potřeme rozetřeným česnekem. Poklademe kolečky salámu, potřeme vejci… více o Vepřová roláda
Napřed si fazole namočíme přes noc a druhý den je povaříme 20 minut v patlanci (Papinově tlakovém hrnci) společně s… více o Fazolačka aneb žádný hněv a žádná rvačka
Do první mísy smícháme všechny sypké suroviny. Do druhé mísy dáme tekuté suroviny, ty rozšleháme a následně vmícháme… více o Luxusní perník
Ve vodní lázni svaříme smetanu, žloutky, kakao, mouku, cukr za stálého míchání. Po vychladnutí přimícháme do utřeného… více o Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...