3.25
Bůček uvaříme s bobkovým listem, pepřem a 12 stroužky česneku. Ještě teplý ho potřeme kašičkou, kterou jsme udělali ze… více o Nakládaný bůček
Bůček uvaříme doměkka společně se solí, celým pepřem, novým kořením a bobkovým listem. Mezitím si namícháme pastu ze… více o Bůček pořádného chlapa
Bůček omyjeme, osušíme a ostrým nožem v něm vytvoříme kpasu. Housky nakrájíme na kostičky, postříkáme mlékem, přidáme… více o Nadívaný vepřový bůček
Možná si ji spousta z vás koupí v obchodě, ale pořád ještě existují ti, kteří ji považují za… Celý článek
Při přípravě štědrovečerní večeře se strávníci dělí zpravidla na dva tábory. Někdo dává… Celý článek
Mistrovské dílo s krémovými větrníky a karamelem, obklopené zlatými nitěmi z taženého cukru,… Celý článek
Kořeněný horký nápoj je v předvánočním čase stejně populární jako svařené víno. Umí krásně… Celý článek
Kuře omyjeme, osušíme a rozdělíme na osm porcí. Očištěnou šalotku rozčtvrtíme, česnek pokrájíme na kostičky a žampiony… více o Coq au vin se žampiony
- uděláme tmavší jíšku - přidáme kmín - zalejeme vodou - osolíme - do hotové polévky vmícháme vejce více o Kmínová polévka
Listové těsto rozválíme, rozkrájíme na čtverce 15x15 cm. V míse smícháme cukr s pudinkem, tvarohem a žloutky.… více o Psaníčka s tvarohem a meruňkami
Na vál prosyjeme mouku, přidáme cukr, ořechy, příchutě a doprostřed rozdrobíme tuk, přidáme žloutky a vypracujeme… více o Skořicová srdíčka
Nejprve žebírko upečeme dozlatova (asi 25 minut) a slijeme omastek. Kakao smícháme s moukou, kmínem, paprikou a… více o Žebírko po mexicku
1. Mléko ohřejeme a ve vlažném pak rozpustíme za stálého míchání droždí. V míse na zadělávání smícháme mouku, mandle,… více o Kynuté muffiny se sušeným ovocem
V hrnci na polévku vysmažte na kostičky pokrájenou slaninu. Pokud byste měli pocit, že se příliš připaluje, přidejte k… více o Vločková česnečka
Listové těsto rozdělíme na dva díly. Jeden díl rozložíme na vyšší plech. Poklademe nastrouhaná jablka, přidáme vlašské… více o Jablečná buchta s pudinkem
Brambory omyjeme a i se slupkou nakrájíme na plátky a povaříme v osolené vodě. Máslem vymažeme plech, rozložíme… více o Okoun po italsku
Velmi chutná úprava kuřecích prsou dle Francouzské kuchyně. Obzvláště efektní je temto pokrm, pokud je podáván přímo v… více o Gratinovaná kuřecí prsa
napište ingredienci..80 g jablek nastrouháme a svaříme s 2 sklenicemi vody aby vzniklo pyré.Do pullitru nalijeme 1… více o Jablečný dort s piškoty nebo-li mokrý pes
Ve větší míse smícháme všechny přísady a těsto vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný pekáč (můžeme dát i do bábovkové… více o Nejlepší makovec