
3
Horkovzdušnou troubu necháme předehřát na 225 °C. Vytáhneme si formu a vyložíme ji papírem na pečení, popř. vytřeme… více o Dort s překvapením
Naklepeme kuřecí maso – lépe je ho naříznout tak, aby zabíralo co největší plochu a nebylo vysoké (z praktických… více o Kuřecí prsíčka s překvapením
Z brambor, mléka a másla uděláme hustou kaši, kterou rozetřeme na pomaštěný plech (ideální velikost 30×20 cm).… více o Bramborová příloha s překvapením
Jestli jste zaplaveni úrodou cuket ze zahrady, ať už vlastní, nebo někoho z vašich známých,… Celý článek
Co si takhle připravit letní osvěžení ke kávě v podobě buchty s broskvemi? Zabijete tak dvě… Celý článek
Vynikající na chleba a do pomazánek, ale i pro rychlou přípravu teplých pokrmů, jako jsou… Celý článek
Rajská jablíčka se již začala červenat na našich polích, zahradách i balkonech. A jestliže… Celý článek
Těsto: plech vymažeme a vysypeme hrubou moukou. Všechny ingredience smícháme a vlijeme na plech. Rozhrneme ke krajům.… více o Buchta s rosolem
Šunku a sýr nakrájíme na kostičky cca 3 mm promícháme s vejci, osolíme a zahustíme strouhankou. Na rozpálené pánvi… více o Super snídaně
Brambory oloupeme a nakrájíme na malé asi 1-2 cm velké kostičky, maso nakrájíme na nudličky. Mozzarelu nakrájíme na… více o Zapečené brambory s kuřecím masem
Maso opereme, zalijeme vodou a uvaříme. Kysané zelí nakrájíme, přidáme kmín, na silném ohni uvaříme v otevřené nádobě… více o Mazurská zelňačka
Cukr, med, citronovou šťávu a 250 ml vody zahříváme cca 4 minuty, dokud se cukr nerozpustí. Maliny rozmixujeme nebo… více o Malinový sorbet
Připravíme si kvásek z droždí, cukru a vlažného mléka. V rendlíku ohřejeme mléko a máslo. Do misky nasypeme hladkou… více o České buchty s povidly a tvarohem
1. Předvařené dršťky uvaříme s novým kořením, pepřem, bobkáčem, tymiánem a solí. 2. Necháme okapat, posypeme… více o Zadělávané dršťky
Uvaříme kuřecí stehna, vývar si necháme. Stehna vyndáme z vývaru, necháme vychladnout. Dáme uvařit široké nudle podle… více o Bešamel od maminky
Do mísy dáme v mléce rozmočenou natrhanou housku společně se všemi ingrediencemi kromě fety. Tuto směs řádně prohnětáme… více o Afroditina řecká sekaná plněná fetou
1. Z křídel odřízněte špičky a v kloubu je rozpůlte. 2. Osušte, osolte a smažte v dostatečném množství oleje dozlatova… více o Buvolí křídla
Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g. Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji… více o Kari guláš s hovězím masem
Pomerance s prosciuttem: Nakrajime 1/2-3/4 pomeranc na 3-4 silnejsi platky a kazdy obalime v platku prosciutta. … více o Michana vajicka s pomerancem v prosciuttu