Kulajda

2.1

hodnoceno: 10
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 5
      ks brambory
    • 1
      lžička sůl
    • 0,8
      l voda
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce ocet
    • 2
      ks vejce
    • 1
      dl smetana
    • 1
      hrst kopr
    • 1
      lžička kmín
    • 150
      g houby

Postup přípravy receptu

  • Brambory a houby dáme vařit do osolené a kmínované vody. Když jsou brambory měkké, zalijeme je smetanou s rozkvedlanou moukou a povaříme. potom polévku dochutíme koprem a doplníme vejce, které za stálého míchání necháme srazit. Při podávání přidáme podle chuti ocet.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: