
4.5
Kuřecí maso nakrájíme na kostičky asi o hraně jednoho centimetru. Dva bílky ušleháme s hladkou moukou, slabě osolíme a… více o Kuře Kung - Pao
Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a okořeníme kořením kari. Rozpálíme si pánev a maso prudce orestujeme.… více o Čína kung-pao
Nejprve si naložíme sójové maso do nálevu připraveného z rozšlehaného vajíčka, škrobu a vody. Nálev dochutíme sójovou… více o Vegetariánské Kung Pao Asie
Ty nejlepší věci bývají často ty nejjednodušší. A také rychlé. Stačí dát dohromady pár běžných… Celý článek
Sklizeň švestek je v plném proudu. Ať už máte švestky z trhu, nebo ze zahrádky, je důležité s… Celý článek
Při pohledu na její sladké výtvory je někdy těžké uvěřit, že jsou opravdu k jídlu. Kristina… Celý článek
Máte-li velkou úrodu rajčat, jistě přemýšlíte, jak je chutně zužitkovat. Zkuste je usušit. Je… Celý článek
Ušleháme vejce s cukrem, postupně zašleháváme olej. Do mouky přidáme prášek do pečiva a vmícháme do ušlehané hmoty.… více o Džusové řezy
Žloutky, máslo a cukr vyšleháme. Přidáme smetanu, mouku s kypřícím práškem, kakao a mleté ořechy. Nakonec vmícháme z… více o Ořechové trojúhelníky s krémem
Máslo rozpustíme v kastrolku na mírném ohni ve vodní lázni, přídáme do něj salko a pudinky, povaříme a odstavíme. … více o Rafaelo kuličky
Jehněčí kýtu omyjeme, prošpikujeme nakrájenou slaninou, osolíme, potřeme hořčicí, okořeníme směsí koření na hovězí… více o Jehněčí pečeně s opečenými bramborami a omáčkou z červeného vína
Pstruha opláchneme studenou vodou a osušíme. Osolíme a do břišní dutiny vložíme kolečka citrónu. Pstruha po obou… více o Pstruh na mandlích
Do mísy rozdrobíme droždí,posypeme lžící cukru a zalijeme vlažným mlékem.Necháme v teple vzejít kvásek.Přidáme… více o Skořicové uzlíky
cukr,med,heru,vejce,mléko a sodu dáme do hrnce a za stálého míchání vaříme cca 3 minuty. Až to začne bublat odstavíme a… více o Medovník pro mlsný jazýček
Do třílitrového hrnce dáme vařit vodu, přidáme nové koření, bobkový list, pepř, špetku soli, bujóny a na kostičky… více o Ájenčina šumavská kulajda
Nakrájíme cibuli, chilli, česnek a rajčata na drobno. Nastrouháme sýr na hrubo (parmazán škrabkou na brambory) a… více o Těstoviny s brokolicovo-smetanovou omáčkou
Na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme na kostky nakrájené maso, které také osmahneme.… více o Vepřový pikantní guláš
Mouku s práškem do pečiva a solí promícháme v míse. Podmáslí rozšleháme s vejcem a spojíme s moukou. Vymícháme těsto,… více o Lívance s borůvkami a medovou omáčkou
Mouku vysypeme na vál, nastrouháme na ni Heru, přidáme jogurt, sůl, vajíčko a vypracujeme těsto. více o Těsto na štrúdl – velice jednoduché