
3.5
Na oleji zpěníme pokrájenou velkou cibuli a na ni pak dáme kysané zelí i s lákem. Kuře naporcujeme, osolíme a dáme… více o Kuře v zelí
Maso okořeníme, zakapeme olejem a necháme v lednici přes noc. Druhý den na pánvi zpěníme cibuli, přidáme maso a opečeme… více o Kuře po židovsku
Z olivového oleje, prolisovaného česneku, soli a hořčice vytvoříme kašičku, kterou vydatně potřeme porce kuřete. Poté… více o Kuře v páře
Pojďme si říct, že v tomto případě je asi jedno, jestli jde o ňoky, noky nebo jak se jim to… Celý článek
Jednou z klasických podzimních surovin je zářivě oranžová dýně a dokonale jemný krém je podle… Celý článek
Halloween, svátek plný kouzel, převleků a tajemných světýlek, se blíží. Slaví se 31. října a… Celý článek
Také milujete neodolatelnou vůni a božskou chuť čerstvě upečených horkých kaštanů? Obvykle si… Celý článek
Do tvarohu zamícháme na tenké plátky nakrájenou okurku, nasekanou cibuli a kerblík, osolíme, opepříme a důkladně… více o Kornoutky plněné tvarohem
Žloutky, vodu, cukr a kůru šleháme, dokud masa nezbělá. Přidáme mouku s práškem, rum a sníh z bílků. Pečeme vafle a… více o Biskvitové vafle
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé… více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Stehna opepříme, potřeme solí, česnekem, oreganem a citrónovou šťávou. Poprášíme je moukou a na oleji rychle osmahneme.… více o Kuřecí stehna se zeleninou
Veku si pokrájíme našikmo, aby jsme plátky měli delší, než jsme zvyklí. Plátky pomažeme salátem (kupovaným nebo doma… více o Chlebíčky s vejcem
Žloutky utřeme s cukrem a přidáme teplou vodu, prošleháme a přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva, přidáme rum a… více o Jablíčkové s vůní skořice
Z bílků vyšleháme sníh a přidáváme cukr, vyšleháme a přidáme mouku, promícháme metličkou. Dáme na namazaný a vysypaný… více o Jahodovo-vanilkové řezy
Postupně smícháme prvních osm ingrediencí. Formu na muffiny vymažte máslem a vysypte moukou. Na dno dejte po lžíci… více o Švestkové muffiny
Na pánvi (wok) necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuly, přidáme na kostky nakrájená kučecí masa a zprudka… více o Pseudo-čína
V kastrolu rozehřejeme olej, vložíme cibuli a zázvor a smažíme asi 5 minut, dokud zelenina nezměkne. Přidáme brambory a… více o Indická kořeněná polévka s cibulí
Vejce, kari a pažitku smícháme, přidáme trochu sýru a smažíme, dokud nebude omeleta mít správnou barvu. Můžeme… více o Omeleta
Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, dáme do vody s octem, aby nečernaly. Pak postrouháme křen. Všechno smícháme a dle… více o Jablečný křen