
3.56
Cukr, med, heru, vejce, mléko a sodu dáme do hrnce a za stálého míchání vaříme cca 3 minuty. Až to začne bublat,… více o Medovník pro mlsný jazýček
Z uvedených ingrediencí vypracujeme těsto a zabalené ve fólii dáme odpočinout na 30 minut do lednice. Spařené a… více o Linecký koláč mlsné Ivy
Na oleji zpěníme pokrájenou velkou cibuli a na ni pak dáme kysané zelí i s lákem. Kuře naporcujeme, osolíme a dáme… více o Kuře v zelí
Jablečný závin neboli štrúdl patří mezi speciality nejen české kuchyně. Stejně tak je… Celý článek
Bývalá francouzská herečka Brigitte Bardot, která je dodnes považována za jeden z prvních… Celý článek
Ať už si je dáte se sklenicí mléka, hrnkem horkého čaje, nebo dobrou kávou, křupavé sušenky… Celý článek
Špagetová dýně sice není tak populární jako hokkaidó, máslová nebo muškátová dýně, o to víc… Celý článek
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Oloupeme cibuli, nakrájíme ji na plátky a rozdělíme na kroužky. V… více o Gratinované brambory s cibulí
Všechny ingredience, kromě směsi, na vále zpracujeme. Až bude těsto dobře zpracované, postupně přidáme směs. Zpracujeme… více o Přítel
Příprava těsta: celá vajíčka se metlou rozmíchají s vodou a mlékem solí, majoránkou, nebo jiným zeleným kořením dle… více o Slané palačinky
Kuřecí prsa a vepřovou pečeni nakrájime na nudličky, asi tak 3 cm dlouhé a 1 cm široké, dáme do misky. V oleji… více o Vestfálský měšec
Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Vejce rozšleháme, přidáme do něj všechny přísady a důkladně promícháme. Do… více o Vepřová kýta rytíře Fryduše
Maso nakrájíme na plátky nebo na kostky jako na guláš, podle druhu a kvality masa poklademe na olej do zapékací mísy… více o Zapékané masíčko se sýry
Práškové šlehačky ušleháme s tekutou šlehačkou a mlékem. Vmícháme zakysanou smetanu, ve které jsme rozmíchali vanilkový… více o Zmrzlina – čokoládová a stracciatella
Cizrnu vaříme do změknutí, asi 45 minut až hodinu. Na posledních 15 minut přidáme brambory. Na slanině osmažíme… více o Cizrnová polévka
Těstoviny uvaříme podle návodu. Na pánvi si rozehřejeme olej (ne moc!), osmažíme na něm dozlatova na kolečka… více o Těstoviny s citronovou omáčkou a kuřecím masem
Oloupanou cuketu a brambory nastrouháme do mísy (cuketu na hrubo, brambory na jemno) a vymačkáme přebytečnou vodu.… více o Cuketový slaný nákyp
Jak na jednoduchou, rychlou a hlavně levnou polévku? Láďa Hruška to pro nás zas vymyslel! Předvaříme si vodu v… více o Chlebová polévka dle Ládi Hrušky
Salám, okurky a vejce nastrouháme na větší slzičky (jako na okurkový salát), smícháme s pomazánkovým máslem, hořčicí,… více o Mamčina pomazánka