3.4
Na oleji zpěníme pokrájenou velkou cibuli a na ni pak dáme kysané zelí i s lákem. Kuře naporcujeme, osolíme a dáme… více o Kuře v zelí
Maso okořeníme, zakapeme olejem a necháme v lednici přes noc. Druhý den na pánvi zpěníme cibuli, přidáme maso a opečeme… více o Kuře po židovsku
Z olivového oleje, prolisovaného česneku, soli a hořčice vytvoříme kašičku, kterou vydatně potřeme porce kuřete. Poté… více o Kuře v páře
Skvělá, dozlatova upečená bramborová buchta je ovoněná slaninou, majoránkou a česnekem.… Celý článek
Albert Einstein byl nejen génius, který svou teorií realitivity změnil pohled lidstva na čas a… Celý článek
Jen málokterá potravina se vryla do české tradice tak hluboko jako brambory. Když se u nás… Celý článek
Kysané zelí považují odborníci za jednu z nejlepších potravin na hubnutí, zrychlení látkové… Celý článek
Ve slupce uvařené brambory oloupeme a necháme nejlépe do druhého dne vychladit. Potom je jemně nastrouháme, přidáme… více o Bramborové noky – příloha ke gulášům
Cukr s vejci a máslem vyšleháme do pěny a postupně přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem. Na plech, kde máme… více o Dunajské vlny s meruňkami
Ze zmrzliny uděláme kuličky o něco větší než vlašský ořech, dáme na plech do mrazáku. Cukr, cornflakes a kokos v robotu… více o Smažená zmrzlina v kokosu
Cibuli pokrájenou na tenká půlkolečka zpěníme na oleji, přidáme kuřecí maso a odblaněná drůbeží játra - oboje pokrájené… více o Minutková kuřecí směs
Ve vodní lázni rozehřejeme čokoládu. V míse vyšleháme vejce s cukrem a rozpuštěným máslem, přidáme rozpuštěnou čokoládu… více o Čokoládové suflé s kopečkem zmrzliny a horkým ovocem
Žloutky s cukrem utřeme do pěny, přidáme špetku soli a Lučinu. Vše dobře promícháme. Piškoty krátce namočíme do směsi z… více o Tiramisu
Nejprve si připravíme kakaový krém. Nad vodní lázní ušleháme vejce, cukr a kakao, až bude směs dobře promíchaná,… více o Sladké brambůrky s marcipánem
Syrovou mrkev nastrouhat najemno. Utřít se sýrem a rozmačkaným česnekem. Pozor na poměr - v pomazánce má být… více o Barevná sýrová pomazánka s mrkví
Omáčka: Nejdřív připravte omáčku. V pánvi rozehřejte olej a pět minut na něm doměkka opékejte šalotku; dejte pozor,… více o Kachní prsa se švestkovou omáčkou
Vezmeme si střední misku, do které dáme kečup a majonézu. Rozmícháme. Přidáme rozmačkaný česnek, pepř a sladkou papriku… více o Dip k nachos
Oloupanou okurku nastrouháme, posolíme a necháme okapat. Přidáme rozdrcený stroužek česneku, lžíci olivového oleje a… více o Tzatziki (od Daniely)
Smícháme ingredience na marinádu a naklepané maso v něm necháme, nejlépe přes noc, marinovat. Pak rozpálíme pod grilem… více o Vepřové maso v lepkavé marinádě