
2.85
Tuk utřeme s cukrem, přidáme žloutky a střídavě mléko s prosátou moukou a kypřicím práškem. Nakonec lehce vmícháme sníh… více o Bublanina s kokosovým bezé
Elektrickými metlami prošlehejte žloutky a polovinu cukru do pěny a dejte stranou. V jiné, zcela čisté misce,… více o Piškotová roláda s kokosovým krémem a jahodami
Množství záleží na počtu strávníků. Na naložení 40 dkg masa použijeme cca 1 větší pórek, lžičku kari a dvě lžíce oleje,… více o Kuřecí s kari a pórkem – minutka
Omáčka z rajčat je, hned po kečupu, jedním z nejlepších způsobů, jak zpracovat letní úrodu.… Celý článek
Vinobraní bývá největším svátkem vína jak pro samotné vinaře, tak pro milovníky jejich vín.… Celý článek
Patříte k milovníkům pizzy? Pak budete milovat i pide, slavný turecký „chléb“ ve tvaru lodičky… Celý článek
Znamení, ve kterém jsme se narodili, ovlivňuje nejen naše vlastnosti, ale třeba i preference… Celý článek
Na středním ohni vyvaříme víno do poloviny původního množství, přidáme smetanu a metličkou pečlivě ušleháme a opět… více o Omáčka z plísňového sýra
Těsto: ve vodní lázni rozpustíme heru, přidáme vejce, med, cukr, mouku, jedlou sodu. Mícháme dohladka. Na plech s… více o Pravý medový dort
Maso krátce opláchneme a osušíme utěrkou. Čtyři lžíce oleje rozpálíme na pánvi a řezy po obou stranách osmažíme do… více o Řezy z kuřecího masa v šunkovém závitku
Ve vlažném mléce nechat rozpusti droždí, pak přidat vše ostatní a nechat 1/2 hodiny nakynout. Vyválet plát, nakrájet… více o Slané vánoční cukroví
Mleté maso smísíme s vejcem, cibulí a kořením. Rozdělíme na 4 díly a vytvarujeme z nich placičky. Potřeme je olejem a… více o Hamburger
Troubu předehřejte na 190, horkovzdušnou na 170 °C. Na pánvi zahřejte olej, osmahněte na něm cibuli, papriky a půl… více o Zapečené mexické tortilly
* předehřát troubu na 180°C * vymazat plech Omegou a vysypat lehce hladkou moukou Drobenka: * ingredience smícháme… více o Koláč z kysané smetany
Koleno vykostíme. Z francouzské hořčice, trošky piva, drceného česneku a soli uděláme kašičku. Koleno posolíme potřeme… více o Vepřové koleno
Začneme tím, že si namarinujeme hřbet z lososového filetu. Z cukru, mořské soli, hořčičného semínka a koňaku… více o Variace pošírovaného mořského vlka, grilovaného mořského okouna a pečeného losos
Tento recept kdysi dávno objevila moje maminka v nějakém kuchařském časopise a uchytil se, můj partner již nechce jinou… více o Rychle, zdravě a chutně losos
Vše smícháme a upečeme při 170 °C. Pocukrujeme nebo polejeme čoko polevou. více o Hrnkový perník
Na rozpáleném oleji orestujeme propláchnutou a okapanou rýži. Až zbělá, vmícháme do ní kari, zalijeme vodou, osolíme,… více o Blesková rýže kari podle Lidušky