Kuřecí kousky se špenátem Kuřecí řízky nakrájíme na nudličky, orestujeme na malém množství oleje, osolíme, podlijeme vodou a chvíli dusíme pod… více o Kuřecí kousky se špenátem
Kuřecí kousky s olivami Na trošce oleje orestujeme lehce osolená, na kousky nakrájená kuřecí prsa, která jsme obalili v mouce. Přilijeme… více o Kuřecí kousky s olivami
Kuřecí kousky v medu Kuřecí prsíčka nakrájíme na kousky a vložíme do misky, přidáme olej, med, koření a rukama promícháme. Přikryjeme folií… více o Kuřecí kousky v medu
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky do papírového… Do Vánoc sice ještě nějaký ten čas zbývá, ale určitě už máte některé druhy vánočního cukroví… Celý článek
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte linecké, pracny… Chcete mít napečené tradiční cukroví, ale děsí vás množství másla, které na jeho přípravu… Celý článek
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho milují a nemusíte ho… Z tohoto cukroví budou nadšené hlavně děti, ale dokáže ohromit i dospělé. Vypadá totiž, jako… Celý článek
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky těmto trikům… Možná se vám to při pečení cukroví už také stalo. Vytvarujete krásné vanilkové rohlíčky a dáte… Celý článek
Kuře pečené v pikantní směsi Kuře rozporcujeme, potřeme česnekem se solí a dáme do pekáčku společně se 2 oloupanými rajčaty. Olej smícháme s pivem,… více o Kuře pečené v pikantní směsi
Rösti – smažená nebo pečená příloha Brambory oškrábeme a nastrouháme na okurkovém struhadle s většími otvory. Pečlivě vymačkáme vodu a slijeme ji. … více o Rösti – smažená nebo pečená příloha
Těstoviny s růžovozelenou omáčkou … Na másle nebo oleji zpěníme cibulku a česnek nakrájený na plátky. Přidáme špěnát, rozpustíme a podusíme. Přidáme… více o Těstoviny s růžovozelenou omáčkou (špenátovou)
Slovenská kapustnica – zelňačka z… Uzená žebra vaříme ve vodě do měkka, uvařené je vyjmeme a do uzeného vývaru dáme vařit pokrájené zelí, na kostičky… více o Slovenská kapustnica – zelňačka z Topoľčan
Krůtí stehna s omáčkou Krůtí stehna omyjeme, nasolíme, pokmínujeme a vložíme do pekáče na máslo. Podlijeme asi 1 dcl vody a dáme péci.… více o Krůtí stehna s omáčkou
Pangasius v kapse Na pečící papír položíme pangase, na který naklademe česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečící papír po jedné… více o Pangasius v kapse
Bob Marley kuře Kuře naklepeme a potom postupujeme jako u normálního řízku Na konci posypeme konopníma semínkama více o Bob Marley kuře
Jablečný koláč od Alice Na vále vypracujeme těsto a rozdělíne na polovinu. Vyválíme plát (já raději postupně vtláčím na plech), přeneseme na… více o Jablečný koláč od Alice
Pikantní žebírka Všetky ingrediencie okrem rebier zmiešame do marinady, touto potrieme rebierka a necháme odležať v chlade aspoň dve… více o Pikantní žebírka
Vepřové kotlety na smetaně Vepřové kotlety nakrájíme na plátky a naklepeme. Do pečící mísy, bravosky či remosky nalijeme olej a nasypeme na… více o Vepřové kotlety na smetaně
Máslová pěna s uzenou rybou Máslo a rybu používáme zhruba v množství 100g másla na 150g rybího masa. Uzenou rybu zbavíme kůže a kostí, cibuli… více o Máslová pěna s uzenou rybou
Piškotový beránek Ingredience promícháme a pečeme v dobře vymazané (ideálně sádlem) a vysypané formě cca 45 minut. Po vychladnutí beránka… více o Piškotový beránek