Všechny přísady smícháme, až se nám vytvoří tekutější těstíčko, do kterého dáme prsní řízky. Promícháme a takto naložené prsní řízky dáme alespoň na 5 hodin do lednice, nejlépe však přes noc.
Smažíme v oleji na mírném stupni a lžící potíráme těstíčko na maso.
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Vejce ušleháme se solamylem a ostatními přísadami. Do těstíčka naložíme naklepané řízky a necháme uležet do druhého dne…
více o Řízky v těstíčku Stella
Všechny suroviny zamícháme, já se s tím nijak nepárám, tvaroh nechá hrudky, ale to jsem vůbec neřešila. A pak smažíme…
více o Vynikající tvarohové lívance