Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na malé kostičky, osolíme, opepříme, přidáme 3 lžíce tatarky a namačkáme česnek. Vše důkladně promícháme a necháme v lednici asi 15 minut odležet. Na pánvi si rozpálíme olivový olej a vložíme maso. Opékáme ho do doby, než mírně zezlátne (nesmí být vysušené). Podáváme s vařenými brambory nebo kaší.
Uvařenou rýži necháme vychladnout, promícháme s ovocem nakrájeným na kousky. Přidáme rozinky (nejlepší jsou spařené a…
více o Ovocný salát pro zimní večery
Do mísy dáme mouku, smícháme s práškem do pečiva, přidáme sůl, kmín, nakrájenou zelenou nať, Promícháme a přiléváme dle…
více o Chlebový knedlík bez vajec
Žloutky utřeme s cukrem doběla, přidáme měkké máslo, kakao, ořechy, prášek do pečiva, rum a nakonec sníh z bílků. Dáme…
více o Ořechovo-brusinkové řezy
Oloupané syrové brambory pokrájíme na půl centimetru široké plátky. Vysteleme s nimi dno pekáče, posolíme, popepříme a…
více o Kuřecí špalíčky z pekáčku