Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na malé kostičky, osolíme, opepříme, přidáme 3 lžíce tatarky a namačkáme česnek. Vše důkladně promícháme a necháme v lednici asi 15 minut odležet. Na pánvi si rozpálíme olivový olej a vložíme maso. Opékáme ho do doby, než mírně zezlátne (nesmí být vysušené). Podáváme s vařenými brambory nebo kaší.
Z mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink. Dáme vychladit. Během chlazení občas zamícháme,…
více o Pudinkovo-tvarohový pohár
Vše dáme do mísy a vypracujeme nejlépe elektrickým ručním šlehačem. Až se těsto přestane lepit na stěny mísy je hotové.…
více o Rybízový koláč s polevou
Všechny přísady necháme asi hodinu v pokojové teplotě. Potom zpracujeme běžným způsobem na vále v těsto. Zabalíme do…
více o Linecké těsto pro začátečníky