Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na malé kostičky, osolíme, opepříme, přidáme 3 lžíce tatarky a namačkáme česnek. Vše důkladně promícháme a necháme v lednici asi 15 minut odležet. Na pánvi si rozpálíme olivový olej a vložíme maso. Opékáme ho do doby, než mírně zezlátne (nesmí být vysušené). Podáváme s vařenými brambory nebo kaší.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Smícháme přísady a vlijeme na vymazaný pekáč nebo plech. Tvaroh rozmícháme s vanilkovým cukrem a trochou mléka, dáme do…
více o Tvarohový mřížkový koláč
Z mouky a dalších ingrediencí vypracujeme vláčné těsto, které se nelepí, mouku dosypeme podle velikosti vajec a dáme na…
více o Tvarohové řezy se sněhem
Anglickou slaninu nakrájenou na silnější plátky (nejlépe z Billa) nakrájíme na pruhy dle chuti. 1/4 orestujeme opepřené…
více o Špagety Carbonara – snadno