2.8
Cibuli osmažíme a přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme a dusíme. Zalijeme horkou vodou, přidáme masox, koření a… více o Vepřové na žampionech
Do pekáčku dáme olivový olej, na půlkolečka nakrájenou cibuli a naklepané kuřecí řízky, které jsme z jedné strany… více o Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky a osmahneme na oleji. Vyndáme na talíř a na olej vložíme sýr nivu, kterou jsme… více o Kuřecí nudličky na nivě
Vitrážové dorty jsou jedním z nejvíce okouzlujících trendů moderní cukrařiny. Jejich povrch… Celý článek
Pokud věříte v sílu přírodních léků a při nachlazení nebo různých virózách saháte po cibuli,… Celý článek
Fermentace, známá také jako kvašení, je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších metod… Celý článek
Přestože název zní trochu morbidně, kosti svatých nejsou nic jiného než dávné a tradiční… Celý článek
Všechny přísady smícháme v husté těsto, z kterého vyvalíme tyčinky, ty zatočíme a konce přitiskneme. Pečeme na suchém… více o Tvarohové preclíčky
Rohlíky podélně rozkrojíme, měkkou část vydlabeme. Na náplň prolisujeme tvaroh (nebo použijeme jemný), vejce,… více o Tvarohové rohlíky
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu… více o Paličkové cukroví – linecké
Maso nakrájíme na kostičky, přidáme koření, zalejeme vodou, osolíme a dáme vařit. Když je maso měkké, přidáme na… více o Ruský boršč
Do vymazané zapékací mísy (pekáčku) nasypeme vrstvu pokrájené cibule - 600 g. Na cibuli položíme silnější plátky masa … více o Cibulové hovězí
Ve vodní lázni rozehřejeme čokoládu. V míse vyšleháme vejce s cukrem a rozpuštěným máslem, přidáme rozpuštěnou… více o Čokoládové suflé
Ovesné vločky smícháme s kokosem, semínky, nahrubo nasekanými rozinkami, olejem, vanilkou, skořicí a vejcem. Na závěr… více o Kokosové placičky
1. Vypracujeme hladké těsto a necháme v chladu odpočinout. Pak z něho vyválíme plát a vykrájíme kolečka. 2. Pečeme… více o Nugátová kolečka
Zelí pokrájíme nebo nakrouháme, dáme do kastrolu, osolíme, přilijeme vodu a necháme 20 minut dusit. Až bude měkké,… více o Valašský kapušník
1. Z křídel odřízněte špičky a v kloubu je rozpůlte. 2. Osušte, osolte a smažte v dostatečném množství oleje dozlatova… více o Buvolí křídla
Na másle a oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli. Přidáme orestovat uzeninu dle vlastního výběru s česnekem,… více o Houbová smaženice se sýrem
Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, na ni vložíme na proužky nakrájenou slaninu a na kostky nakrájené kančí.… více o Kančí guláš