Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli

3.6

hodnoceno: 5
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • sůl
    • hořčice plnotučná
    • olivový olej
    • kuřecí prsa
    • pepř mletý
    • kmín
    • grilovací koření
    • žampiony

Postup přípravy receptu

  • Do pekáčku dáme olivový olej, na půlkolečka nakrájenou cibuli a naklepané kuřecí řízky, které jsme z jedné strany osolili, opepřili a potřeli plnotučnou hořčicí, z druhé strany posypali grilovacím kořením a kmínem. Do pekáčku dáme tou stranou, kde je hořčice dolů a dáme péci do trouby. Pečeme cca půl hodiny a poté, co cibule zesklovatí a maso se zatáhne, podlijeme hnnečkem vývaru a dáme dopéci.
  • Podáváme s bramborovou kaší. Na talíři urovnáme maso, směs hub s cibulí a kaši polijeme šťávičkou z pekáče.
Zařazení: Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme